12.12.22

Δεν κάνει πίσω...


...στη... «βεντέτα» με τον Ντογιάκο...

Ως γνωστόν, η απάντηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, στην δήλωση του Κώστα Τζαβάρα στο «Κόκκινο» ότι «οι εισαγγελείς κλώθουν» ήταν σκληρή. 

Κι όμως, ο Τζαβάρας έχοντας θητεύσει στο «πεζοδρόμιο» ως μάχιμος δικηγόρος για 40 χρόνια, δεν... κάνει πίσω. Έτσι, από... το βήμα της ίδιας ραδιοφωνικής εκπομπής, ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και πρώην υπουργός επέμεινε στην κριτική του, αν και δήλωσε με νόημα ότι... «χαίρεται» για την άμεση αντίδραση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος, στην Ένωση Εισαγγελέων κάλεσε τους συναδέλφους του να «γρηγορούν». 

«Δεν πρέπει σ’ αυτές τις υποθέσεις να σημειώνεται βραδυπορία και να κινείται η Δικαιοσύνη στους συνήθεις ρυθμούς της», συνέχισε, ενώ εξήγησε ότι η δήλωσή του για τους εισαγγελείς που «δεν πρέπει να κλώθουν» «αφορούσε την αγωνία ενός πολιτικού για μία κατάσταση που σέρνεται από τον Αύγουστο». 

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να προχωρήσει και σε... συστάσεις και υποδείξεις: «οι εισαγγελείς πρέπει να πάνε στους παρόχους», είπε, για να προσθέσει ότι «οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τα στοιχεία». 

«Καθόμαστε στη Βουλή και περιμένουμε να πέσουν τα στοιχεία απ’ τον ουρανό», «ψάχνουμε στοιχεία, αλλά αυτά είναι διαθέσιμα», κατέληξε ο Κώστας Τζαβάρας μην κρύβοντας την πεποίθησή του ότι η Δικαιοσύνη... ακόμη «κλώθει». Έστω κι αν αυτή τη φορά το είπε κόσμια...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: