20.12.22

Έρχεται κι ο Μέσι στη Σούπερ Λίγκα...


Στις 24 Νοεμβρίου η μεταγραφική σεναριολογία έβαλε πλώρη για τον Κριστιάνο επειδή «οι στοιχηματικές εταιρείες "παίζουν" πιθανότητα Ρόναλντο να υπογράψει στον θρύλο» σύμφωνα με το καπέλο στον τίτλο του Κόκκινου Πρωταθλητή. 

Η εφημερίδα έβλεπε στον κύριο τίτλο «Τρέλα» για τον Πορτογάλο, ο οποίος λίγο πριν είχε διακόψει τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...
«Να τι φέρνουν Χάμες και Μαρσέλο» ανέφερε και αιτιολογούσε την «τρέλα» ερμηνεύοντας τον χαμό που γινόταν στα σόσιαλ μίντια «με τις αναρτήσεις για τον διάσημο Πορτογάλο άσσο, τον Μαρινάκη και τον Θρύλο», όπως έγραφε. 

Ο Κ.Π. αναρωτιόταν τότε «τι άλλο θα δούμε φέτος». Και σήμερα, 25 ημέρες μετά, την επόμενη του συναρπαστικού τελικού στο Κατάρ και τη στέψη του μεγάλου άσσου, έρχεται από την ίδια την εφημερίδα η απάντηση: «Θα είσαι εδώ σε δύο χρόνια» διαμηνύει στον Μέσι και αναλύει την «τρέλα του προέδρου» και «το επόμενο πιθανό όνειρό του».

Έτσι ένα όνειρο –απλώς όνειρο– που μάλιστα δεν είναι σίγουρο αλλά «πιθανό», γίνεται βασικό θέμα σε εφημερίδα. Θα περιμένουμε δύο χρόνια για να δούμε την επαλήθευση του ονείρου. Αυτή είναι η περίοδος χάριτος για να παίξει ο Μέσι όπου αλλού θέλει. Μετά όμως;...

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: