16.12.22

Η Σπυράκη στον «μύλο» των Βρυξελλών...


...η μπίλια των εκλογών και το κόψιμο υποψηφίων...

Αυτά που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα στις Βρυξέλλες σε σχέση με την υπόθεση Qatargate, θα μας απασχολούν για καιρό και αναμένεται να επηρεάσουν σε ένα βαθμό και το εσωτερικό πολιτικό σκηνικό.

Σε όλο αυτό το κλίμα προστέθηκε και η... εμπλοκή της ευρωβουλευτού της Ν.Δ. Μαρίας Σπυράκη σε σχέση με αμοιβές συνεργατών της στο ευρωκοινοβούλιο και για το λόγο αυτό ζήτησε την άρση της ασυλίας της, ο Γενικός Εισαγγελέας. Και αυτό το θέμα – καμία σχέση με το Qatargate – πυροδότησε ένα ακόμα κύκλο σφοδρής σύγκρουση κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ.

Μ’ αυτά και άλλα – υποκλοπές, Πάτσης και ό,τι άλλο προκύψει – θα πάμε στις εκλογές, τις πιο τοξικές και συγκρουσιακές τα τελευταία χρόνια.

Ο ακριβής χρόνος των εκλογών, σε ένα βαθμό, εξαρτάται και από την πορεία αυτών των υποθέσεων.

Το σκάνδαλο με την Εύα Καϊλή και τους άλλους πρώην ευρωβουλευτές που συνταράσσει το Eυρωκοινοβούλιο, δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη και την επόμενη εκλογική αναμέτρηση των ευρωεκλογών και προφανώς την διαμόρφωση των ψηφοδελτίων.

Να περιμένετε λοιπόν… λευκή κόλλα στον κατάλογο των υποψηφίων για την Eυρωβουλή, κυρίως από την ΝΔ αλλά και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Νέα Δημοκρατία, θα θελήσουν να κόψουν κάθε πρόσωπο που συνδέεται με το παρελθόν – εξαίρεση ίσως αποτελέσει ο Ευ. Μεϊμαράκης- μην προκύψει και τότε κανένα φασούλι από τα απόνερα του σημερινού σκανδάλου...

Κάλχας

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: