6.12.22

Τι συμβαίνει με τον Καμπόσο;...


Τώρα η Ν.Δ. διαψεύδει επιστροφή του...

«Δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση» απαντούν πηγές από την Νέα Δημοκρατία σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του δημάρχου Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, ο οποίος διεγράφη το 2018 για ρατσιστικές και αντισημιτικές δηλώσεις...

Η είδηση περί επιστροφής του αυτοδιοικητικού στελέχους προκάλεσε αίσθηση και πολλά ερωτήματα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωνε τότε ότι δεν θα ανεχτεί «μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», κάτι που ανάγκασε τη γαλάζια παράταξη να πάρει θέση μέσω πηγών για να κλείσει τη συζήτηση.

Σημειώνεται, πάντως, ότι ήδη από τον Μάιο ο Δημήτρης Καμπόσος είχε αρχίσει να είναι και πάλι κοντά στη Ν.Δ., καθώς έδωσε το «παρών» συνέδριο του κόμματος, ενώ ήταν ο ίδιος που… προανήγγειλε την επιστροφή του στη γαλάζια παράταξη με ανάρτησή του στο facebook.
«Στις δημοτικες εκλογές ως δήμαρχος με το χρισμα της Ν. Δημοκρατίας από το 2011 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ τώρα που ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός ετοιμαζει την άρση της διαγραφής μου ,συνεχίζουμε πάλι όλοι μαζί, χωρίς να αλλάζει τίποτα, απλά και τυπικά επιστρέφω πάλι στο πολιτικό μου σπίτι απ' όπου ουσιαστικά, δεν έλειψα ποτέ. Συνεχίζουμε με έργα, γιατί ο τόπος μας θέλει πολλή δουλειά ακόμα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΉ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2011. ΜΕ ΑΓΆΠΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΆΜΕ!!!» έγραψε χαρακτηριστικά με την ανάρτησή του να συνοδεύεται από δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Δ. Καμπόσος επιστρέφει στη Ν.Δ. με απόφαση του ίδιου του πρωθυπουργού.

γού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: