24.12.22

Σκληρή συμμορία...


...πίσω από τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου...

Την ώρα που οι λεπτομέρειες για την υπόθεση ομαδικού βιασμού 15χρονου από συνομήλικούς του είναι τρομακτικές, η αστυνομία κάνει λόγο για υπόθεση με πρωτοφανή σκληρότητα...

Ο εφιάλτης που βίωσε ο 15χρονος ήταν συστηματικός και κράτησε περίπου έναν μήνα προτού βρει την δύναμη να μιλήσει στους γονείς του και εκείνοι να κάνουν τις σχετικές καταγγελίες που οδήγησαν στην ταυτοποίηση οκτώ συνομήλικών του και τη σύλληψη έξι εξ αυτών.

Οι συλληφθέντες, τρεις από τους οποίους είναι συμμαθητές του, θα οδηγηθούν αύριο στον ανακριτή, ενώ είναι αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες, με τις αρχές να αναζητούν τους δύο που διαφεύγουν, αλλά και ενδεχόμενη εμπλοκή και άλλων ατόμων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ τα περιστατικά ομαδικού βιασμού, μαγνητοσκόπησης και διαπόμπευσης του παιδιού ξεκίνησαν στις αρχές Νοεμβρίου και πραγματοποιούνταν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο που βρίσκεται περίπου δύο χιλιόμετρα από το σχολείο του μαθητή. 

Σημειώνεται ότι κατά τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στα σπίτια τους εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν επτά κινητά που φέρεται να περιέχουν πορνογραφικό υλικό, αλλά και μικροποσότητες ναρκωτικών. Για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων κατηγορούνται και άλλοι ανήλικοι, ανάμεσά τους και μαθήτριες.

Οι αρχές, μάλιστα, κάνουν λόγο για περιστατικό με πρωτοφανή σκληρότητα, με τα παιδιά να κατηγορούνται για συμμορία που διέπραξε βιασμό κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση για πορνογραφία ανηλίκων, καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Σοκ, παράλληλα, προκαλούν τα πρώτα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει από τις καταθέσεις τους στις οποίες φέρονται να αναφέρουν ότι «έκαναν πλάκα» και πως είχαν δει αντίστοιχα περιστατικά στο Διαδίκτυο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: