8.7.22

Τραβάει… αυτιά ο Ανδρουλάκης...


Τις κινήσεις των υποψήφιων βουλευτών του αλλά και τον αγώνα που κάνουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ παρακολουθεί πολύ στενά το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ζήτησε δραστηριότητα και επαφή με την κοινωνία και τώρα βλέπει ποιοι και πόσοι άκουσαν την εντολή του. Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του εκτιμούν πως η... επαφή με τον κόσμο και οι απαντήσεις που θα πρέπει να δοθούν στα προβλήματά του θα δώσουν ώθηση στο κόμμα.

Χτίζει την ομάδα κρούσης

Στον δρόμο για το χτίσιμο και της δικής του ομάδας βαδίζει ο Ανδρουλάκης. Πρόκειται για τα πρόσωπα που θα βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο και κατά την προεκλογική του εκστρατεία αλλά και μετά, στη Βουλή.

Στα πρόσωπα αυτά είναι σίγουρα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο δικηγόρος Μιχάλης Καλαντζόπουλος, η διευθύντρια Επικοινωνίας Στεφανία Μουρελάτου, ο εκπρόσωπος Τύπου Δημήτρης Μάντζος, ενώ η ομάδα θα ενισχυθεί με δύο ή τρία πρόσωπα ακόμα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ γνωρίζει πολύ καλά ότι το μεγάλο βάρος της προεκλογικής καμπάνιας θα το σηκώσει ο ίδιος, καθώς όλοι εκτιμούν ότι πάνω του χτίζεται η δυναμική που φαίνεται να έχει το ΠΑΣΟΚ.

Οι δημοσκοπήσεις

Άνθρωποι που μελετούν τις μετρήσεις στη Χαριλάου Τρικούπη – πολλές φορές και ο ίδιος ο Ανδρουλάκης – αισιοδοξούν για την επαρχία, καθώς το ΠΑΣΟΚ έχει μεγάλα ποσοστά (πάνω από το πανελλαδικό) σε περιφέρειες όπως το Βόρειο Αιγαίο, η Φλώρινα, η Θεσσαλονίκη, οι Σέρρες, η Λάρισα. Όσον αφορά την Κρήτη, σε Ηράκλειο και Χανιά βρίσκεται μία ανάσα πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παραμένει ο έντονος πονοκέφαλος, που δεν είναι άλλος από την Αττική. Σε πρόσφατες μετρήσεις που έγιναν ανά εκλογική περιφέρεια το ΠΑΣΟΚ μόνο στην ανατολική Αττική είναι στο διψήφιο, ενώ σε όλες τις υπόλοιπες είναι κοντά στο διψήφιο ποσοστό. Στο πλαίσιο αυτό, την προηγούμενη περίοδο πάνω από 25 κλιμάκια στελεχών επισκέφθηκαν λαϊκές αγορές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προβάλλοντας το πρόγραμμα του κόμματος για την ακρίβεια...

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: