6.7.22

Ακραίες πυροτηλεοπτικές συνθήκες...


Άντα Ψαρρά

Μην αναζητήσετε στα κανάλια του Μάξιμου τις προτάσεις-τομές του ΣΥΡΙΖΑ για το καυτό πρόβλημα της στέγης γιατί δεν θα τις βρείτε. Τις πήρε η μπάλα μαζί με τις τεράστιες καταστροφές που άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές των τελευταίων ημερών, μαζί με το οριστικό θάψιμο από τη Δικαιοσύνη της θεωρίας της σκευωρίας.

Μην αναζητήσετε ούτε το Βατερλό που... υπέστη ο Κ. Μητσοτάκης στην τραγική παρουσία του στο Ευρωκοινοβούλιο. Για τα ΜΜΕ Μαξίμου-Μαρινάκη-Αλαφούζου –Βαρδινογιάννη η είδηση χθες το πρωί ήταν η επέτειος του δημοψηφίσματος χωρίς καμιά φυσικά αναφορά για το ότι ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συμφωνία προχώρησε σε εκλογές τις οποίες και κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Η «είδηση» αυτή αντικαταστάθηκε την ίδια στιγμή και με το ίδιο κείμενο χθες το βράδυ με τη θριαμβολογία για το ότι Αμερικανοί βουλευτές έστειλαν λέει επιστολή στον πρόεδρο των ΗΠΑ ζητώντας να μη γίνει αναβάθμιση στα τουρκικά αεροπλάνα.

Ο Κ. Μητσοτάκης ως ευκαιριακός τηλεπαρουσιαστής εμφανίστηκε στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο κραδαίνοντας την «Αυγή» και τη «Δημοκρατία» προκειμένου να αποδείξει ότι υπάρχει ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα. Κι όλοι γελούσαν εκεί κι όλοι αγωνιούσαν εδώ βλέποντας να καίγεται το βιός τους με μόνη παρηγοριά το ...112!

Κι έτσι η Ελλάδα κάθε μέρα κατρακυλάει και πιο κάτω στην ελευθερία του Τύπου και στο κράτος Δικαίου, κάθε μέρα μετράει χιλιάδες πολίτες που δεν έχουν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, που πτωχεύουν χάρη στον πτωχευτικό Νόμο των αρίστων, που τους κόβουν το ρεύμα, που χάνονται απροστάτευτοι στα εργατικά ατυχήματα, που αργοσβήνουν στα εξαντλημένα δημόσια νοσοκομεία, που στερούνται στέγης γιατί τα ενοίκια έχουν φτάσει στον ουρανό και γιατί ανώνυμες εταιρείες μετατρέπουν τη στέγαση σε είδος πολυτελείας για εύπορους και μόνο τουρίστες.

Κι αν όλα αυτά τα δυσάρεστα κρύβονται επιδέξια ή και πολύ αδέξια από τα μάτια και τα αυτιά των πολιτών δεν πειράζει αρκεί που τα ΜΜΕ γονυπετή υμνούν τον γνήσιο εκφραστή των συμφερόντων τους. Κι αν η πανδημία καλπάζει μη στεναχωριέστε γιατί όλα όσα γίνονται τα σκιάζει η φοβέρα και τα πλακώνει η σκλαβιά.

Καημένε Διονύσιε Σολωμέ ο ύμνος σου θύμα της digital TV!...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: