13.7.22

Η ώρα της απόφασης για τον Λιγνάδη...


Σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αναμένεται να ανακοινώσει την ετυμηγορία του για την πολύκροτη υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, έπειτα από μία επεισοδιακή δίκη που κράτησε πέντε μήνες.

Ο άλλοτε επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή τριών ανηλίκων και ενός ενήλικα, σε μια... διαδικασία που κράτησε για τριάντα συνεδριάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έδρας, Κωνσταντίνος Κούντριας, με μια αγόρευση - καταπέλτη, έχει προτείνει την ενοχή του κατηγορουμένου, καταρρίπτοντας έναν προς έναν τους ισχυρισμούς του Δημήτρη Λιγνάδη, καταδεικνύοντας ότι τέλεσε με δόλο ακραίες πράξεις σεξουαλικής βίας και κακοποίησης με σκοπό την ικανοποίηση της γενετήσιας ορμής του με βίαιο τρόπο εναντίον ανήλικων και ανυπεράσπιστων θυμάτων.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε κατά την απολογία του όλες τις κατηγορίες, ενώ υποστηρίζει ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης «από ένα σύμπλεγμα ομάδων και συνιστωσών προσώπων με συγκλίνοντα κίνητρα που δημιούργησαν "το προϊόν βιαστής" το οποίο προσφέρθηκε για πολιτική εκμετάλλευση»...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: