21.6.22

Για δέκα ώρες κατέθετε η Δήμητρα Πισπιρίγκου...


Τι ρωτήθηκε...
Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ η κατάθεση της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατέθετε για περίπου 10 ώρες από το μεσημέρι της Τρίτης, στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που διερευνούν τις συνθήκες θανάτου των δυο μικρότερων αδελφών της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, οι οποίες όπως αποδεικνύεται ήταν επίσης εγκληματικές ενέργειες...

Στην πλέον μαραθώνια κατάθεση που έχει δοθεί έως τώρα για την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, δέχτηκε πολλές φορές ερωτήσεις και της ζητήθηκε λεπτομερέστατη περιγραφή για την επίμαχη ημέρα του θανάτου του βρέφους της οικογένειας, της μικρής Ίριδας, καθώς οι δύο αδελφές ήταν μαζί στο σπίτι όταν αυτό συνέβη.


Σε αυτό το σκέλος της κατάθεσης υπήρχαν αρκετές επαναφορές και σύμφωνα με πληροφορίες δεν φάνηκε να αλλάζει κάτι σε σχέση με τις προηγούμενες καταθέσεις της, ωστόσο κλήθηκε να απαντήσει σε πολλές λεπτομέρειες.

Πρόσθετα, δέχτηκε πολλές ερωτήσεις γύρω από τις σχέσεις του ζευγαριού και των μελών της οικογένειας μεταξύ τους, ένα σκέλος της κατάθεσης για το οποίο επίσης δαπανήθηκε πολύς χρόνος και ζητήθηκαν πολλές λεπτομέρειες.

Σταδιακά η Ασφάλεια ολοκληρώνει το έργο της και με το πέρας των καταθέσεων έως το τέλος της εβδομάδος η δικογραφία θα είναι στα χέρια της Εισαγγελίας για τις περαιτέρω ενέργειες.




Δεν υπάρχουν σχόλια: