11.5.22

Επικοινωνία Ανδρουλάκη - Βενιζέλου...


Τι είπαν ο νυν με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ... 

Με τον Ευάγγελο Βενιζέλο συνομίλησε τηλεφωνικά το απόγευμα της Τετάρτης ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενόψει του επικείμενου 3ου συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, που ξεκινά στις 20 Μαΐου στο γήπεδο του Ταε Κβο Ντο.

Σύμφωνα με... πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, οι δύο άνδρες συνομίλησαν σε πολύ καλό κλίμα και άφησαν ανοιχτό ενδεχόμενο να συναντηθούν από κοντά την επόμενη εβδομάδα. 


Όπως είχε γράψει η «Εφ. Συν.» ο Νίκος Ανδρουλάκης στοχεύει σε ένα συνέδριο ενότητας και μέγιστης συσπείρωσης σε επίπεδο βάσης αλλά και κορυφής και για τον λόγο αυτό, εντείνει τις προσπάθειες προκειμένου να διασφαλιστεί η παρουσία όλων των πρώην προέδρων και πρώην πρωθυπουργών της παράταξης, έτσι ώστε να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα σύμπνοιας, αναγέννησης και πολιτικής αντεπίθεσης. 

Σε ό,τι αφορά τον Ευάγγελο Βενιζέλο, η μοναδική επαφή μέχρι στιγμής ήταν η αποστολή συγχαρητηρίων για την εκλογή του κ. Ανδρουλάκη τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο κ. Ανδρουλάκης έχει ήδη αποστείλει πρόσκληση στον Κώστα Σημίτη, ο οποίος την έχει αποδεχτεί και θα παραβρεθεί, απευθύνοντας μάλιστα και χαιρετισμό.

Το «παρών» στο συνέδριο θεωρείται δεδομένο ότι θα δώσει (και θα μιλήσει) ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος είναι μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, συμμετέχει ενεργά στο εγχείρημα και στηρίζει την ανασυγκρότηση και περαιτέρω ενίσχυση των δυνάμεων του χώρου. 

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: