13.4.22

«Θα καταθέσω νέα στοιχεία...


...για μια κυβέρνηση με πρακτικές μαφίας»...

Νέα στοιχεία και νέες αποκαλύψεις για την προσπάθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να κουκουλώσει το σκάνδαλο Novartis και να στήσει διώξεις κατά του ιδίου, αναμένεται να καταθέσει και σήμερα ο Κώστας Βαξεβάνης καθώς συνεχίζεται η απολογία του στην... ειδική ανακρίτρια.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε: 

«Στο δρόμο πάλι για την Ανακρίτρια. Για να καταθέσω στοιχεία για μια κυβέρνηση με πρακτικές μαφίας και ένα σκάνδαλο που θα πληρώνουμε για χρόνια. Δεν θα γίνω κατηγορούμενος επειδή το θέλουν. Αυτοί είναι».

Επισημαίνεται ότι ο Κώστας Βαξεβάνης κατά την απολογία του έχει, ήδη, καταθέσει συγκλονιστικά στοιχεία για τον «διπλό και ύποπτο ρόλο» του καθηγητή Μανιαδάκη και τους ισχυρισμούς του περί εκβιασμού από τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα. 

Μάλιστα, ζήτησε τα αποκαλυπτικά στοιχεία να διαβιβαστούν με βάση το άρθρο 38 του Ποινικού Κώδικα στην Εισαγγελία, καθώς όπως κατέθεσε επικαλούμενος δημοσιογραφικές πληροφορίες υπάρχει κίνδυνος διαφυγής του Μανιαδάκη στο εξωτερικό. Όπως είπε ο Βαξεβάνης, ο Μανιαδάκης έχει ήδη προσπαθήσει ως εμπλεκόμενο πρόσωπο στην υπόθεση Novartis να διαφύγει στο εξωτερικό, δίχως όμως επιτυχία...

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: