21.4.22

Γ. Οικονόμου: Καλή Ανάσταση!...



Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που από την Καλλιθέα επέκρινε την κυβέρνηση σημειώνοντας μεταξύ πολλών άλλων ότι «το φετινό Πάσχα ίσως είναι το χειρότερο Πάσχα... που έχουμε αντιμετωπίσει εδώ και πάρα μα πάρα πολλά χρόνια», ενώ «το πασχαλινό τραπέζι θα είναι φτωχότερο διότι τα λαϊκά νοικοκυριά δεν μπορούν να αντέξουν τους υπέρογκους λογαριασμούς του ρεύματος, την τρομακτική ακρίβεια». 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θυμήθηκε το «άγιο» των ημερών και συνέστησε αποχή από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις, κώφευσε για μια ακόμη φορά στις φωνές αγωνίας των πολιτών για την οικονομική τους κατάσταση και επανέλαβε τους ισχυρισμούς περί στήριξης των αδυνάμων.

«Τη Μεγάλη Πέμπτη, το τελευταίο πράγμα που επιβάλλεται από την ημέρα και ταυτόχρονα επιθυμεί ο κόσμος, είναι πολιτικές αντιπαραθέσεις», αναφέρει στην ανακοίνωσή του. 

Και προσθέτει:

«Δυσκολίες υπάρχουν και μάλιστα σημαντικές, όμως απέναντι σε αυτές κανείς δεν έμεινε και κανείς δεν θα μείνει μόνος. Για αυτό και η πραγματικότητα το φετινό Πάσχα απέχει πολύ από τη μαύρη εικόνα που προσπαθεί να πλάσει ο κ. Τσίπρας, ως προϊόν της διαρκούς ανειλικρίνειάς του». 

«Ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλή Ανάσταση», καταλήγει.

Εμείς τι να πούμε τώρα; Ευχαριστούμε, και του χρόνου με υγεία.

Α.Κ.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: