20.4.22

Κόκκινο πανί ξανά ο Πολάκης...


Στις επιθέσεις του Παύλου Πολάκη στον Νίκο Ανδρουλάκη, απαντά το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, ερμηνεύοντας μάλιστα τις δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ ως να αντανακλούν τις απόψεις της Κουμουνδούρου, αφού στην... Χαριλάου Τρικούπη μιλούν για τον «ΣΥΡΙΖΑ του κ.Πολάκη».

Για «σφιχταγκάλιασμα με τους ΑΝΕΛ, επίθεση στους αρμούς της εξουσίας, αντιεπιστημονικά μηνύματα για τα εμβόλια, συστηματικές απειλές σε αντιπάλους», μιλά σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μάντζος, σχολιάζοντας πως αυτή είναι η ‘προοδευτική’ ταυτότητα όπως την εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ του κ.Πολάκη.

«Αναβαθμισμένος μετά τη νίκη του στο Συνέδριο, ο κ.Πολάκης ανέλαβε για μια ακόμη φορά τον ρόλο του αντι-Τσίπρα για να επιτεθεί στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και στις ξεκάθαρες θέσεις που εκφράζει», είπε, διαβεβαιώνοντας ότι «δεν θα τον ακολουθήσουμε στη χυδαιότητα». Εξέφρασε, δε, την βεβαιότητά του ότι «την απάντηση που αδυνατεί ή αρνείται να του δώσει το κόμμα του, θα του τη δώσει οριστικά ο λαός»…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: