13.4.22

Τα τηλέφωνα του Μαξίμου...


...και το «κοινό σημείο» Μπογδάνου-Κύρτσου...

Αν οι πάντα υποψιασμένοι αναγνώστες του Neo διερωτώνται πού έχει χαθεί ο Γιώργος Κύρτσος το τελευταίο διάστημα, ο ίδιος δίνει μία απάντηση: καταγγέλλει, δηλαδή, πως το Μαξίμου δεν έχει περιοριστεί στο να τού κλείσει την «πόρτα» της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, αλλά έχει... παρέμβει προκειμένου να «κοπεί» ο «αντάρτης» ευρωβουλευτής και από τα ιδιωτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. 

Μάλιστα, χθες, ο Κύρτσος κατήγγειλε ότι ακόμη και ο σταθμός Action24, τοπικής εμβέλειας στην Αττική, έχει πλέον κλείσει την πόρτα του στον ίδιο, παρά τις συχνές εμφανίσεις του στο παρελθόν. 

Πάντως, αν και ο Neo δεν έχει κανένα στοιχείο που να στηρίζει ότι υπήρξαν «τηλεφωνήματα» από το Μαξίμου προς τα ΜΜΕ για να «κόψουν» τον Κύρτσο, η πραγματικότητα είναι ότι πλέον ο ίδιος έχει «εξαφανιστεί» από τηλεοράσεις και ραδιόφωνα με πολύ… απότομο τρόπο. 

Όπως, μάλιστα, έχει γίνει και με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, που φαίνεται ότι κι εκείνος -όπως εξάλλου έχει αφήσει να εννοηθεί και δημοσίως- αντιμετωπίζει την εκστρατεία «αποκλεισμού» του που φέρεται να έχει εξαπολύσει το Μέγαρο Μαξίμου. 

Αυτό, μάλιστα, όπως και η κοινή επαγγελματική καταγωγή από την δημοσιογραφία, φαίνεται πως είναι το μόνο που, προσώρας, ενώνει τον Γιώργο Κύρτσο και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. 
Και που, αν ισχύει, αναδεικνύει μία εξόχως ανησυχητική νοοτροπία για την «κεντρική κυβέρνηση»…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: