3.3.22

Απόλυση στην Espresso...




...για οικονομικούς λόγους...

Το άλλοτε πολυπρόσωπο τμήμα των Διεθνών τής Espresso συρρικνώθηκε στο μη παρέκει. Το απόγευμα της Τετάρτης διακόπηκε η συνεργασία της εφημερίδας με την Κατερίνα Νικολοπούλου, μια από τις αξιότερες δημοσιογράφους (και) στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η... οποία βρίσκεται στην Espresso από το στήσιμό της, περίπου πριν από 22 χρόνια. 

Τότε η έκδοση των Γιάννη Λάβδα και Γιώργου Βογιατζίδη στηρίχθηκε κυρίως στο ελεύθερο ρεπορτάζ και στα Διεθνή. Σε αυτούς τους δύο πόλους οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, η επιτυχία τής εφημερίδας τα πρώτα, πολλά, χρόνια τής ζωής της, αλλά και στη μέχρι σήμερα καθιέρωσή της ως της πρώτης ελληνικής ταμπλόιντ που πλέον ανήκει στις εκδόσεις Φιλιππάκη. 

Τα Διεθνή της Espresso είχαν στελέχωση από εκλεκτούς δημοσιογράφους που σάρωναν τον διεθνή Τύπο και όποιες άλλες πηγές, αναδεικνύοντας θέματα πολλά από τα οποία ήταν πέρα από το πνεύμα των γκόσιπ πληροφοριών. 

Η Κατερίνα Νικολοπούλου χαρακτηρίζει τη διακοπή τής πολυετούς συνεργασία της με την Espresso «μια άκρως πολιτισμένη απόλυση για οικονομικούς λόγους». Προφανώς, οι μέρες κρίσης και αγωνίας που περνάει ο Τύπος οδηγούν στην όλο και μεγαλύτερη αποψίλωση από μισθολόγια που θεωρούνται «βαριά», χωρίς επί της ουσίας να είναι...

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: