10.3.22

«Μασάζ» Ντόρας στον Τζαβάρα...



Γνωρίζετε ήδη για την «ειδική αποστολή» που έχει αναλάβει η Ντόρα Μπακογιάννη να προβαίνει σε «μασάζ» σε όλους τους «γαλάζιους» βουλευτές, ώστε να προλαμβάνονται «ατυχήματα» και… «θερμά επεισόδια». 

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, η «μπαρουτοκαπνισμένη» πολιτικός, που για ευνόητους λόγους απολαύει της... πλήρους εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, ασχολείται με τον Κώστα Τζαβάρα. 

Ο Τζαβάρας, ως γνωστόν, είχε επιτεθεί στην κυβέρνηση με αφορμή την αναστολή λειτουργίας πανεπιστημιακών τμημάτων στην περιφέρειά του και είχε προαναγγείλει ότι δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος -απειλούσε, μ’ άλλα λόγια, ότι εφεξής «απαλλαγμένος» από το άγχος της επανεκλογής θα ήταν… «ελεύθερος σκοπευτής» στη Βουλή. Στο Μαξίμου είχαν «χωνέψει» αυτή την προοπτική και είχε ξεγράψει τον Ηλείο βουλευτή από τα κατάστιχά τους. 

Ωστόσο, η «πέραση» που έχει ο Τζαβάρας στην Ηλεία έχει δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς σε μία εκλογική αναμέτρηση που θα μετρήσει κάθε ψήφος, λόγω απλής αναλογικής, προφανώς δεν υπάρχει πολυτέλεια να βγει εκτός μάχης ένας δημοφιλής βουλευτής. 

Εξ ού και η Ντόρα Μπακογιάννη, τούτες τις μέρες, προσπαθεί να πείσει τον Τζαβάρα να «καταπιεί» την οργή του και να είναι κανονικά υποψήφιος και στις επόμενες εκλογές. Τώρα, αν αυτό το παρασκήνιο εσάς σας πείθει ότι οι εκλογές θα γίνουν στο… τέλος της τετραετίας, ο Neo σηκώνει τα χέρια ψηλά…

Πηγή: matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: