29.3.22

Αναλυτές...


Οι διεθνολόγοι δεν πρόβλεπαν εισβολή τού Πούτιν στην Ουκρανία όταν οι Ρώσοι φόρτωναν τα σύνορα με στρατό. Οι στρατιωτικοί αναλυτές μιλούσαν για πόλεμο δύο ημερών και φτάσαμε στον μήνα. 

Οι παντός είδους υγειονομικοί εκτιμητές –ή κάποιοι από αυτούς και όχι... απαραιτήτως μόνο οι λοιμωξιολόγοι– έδιναν μερικούς μήνες ζωής στην covid και, το πολύ, κάνα μίλι ακόμα, αλλά η covid είναι εδώ, ενεργή και πάντα απειλητική (ανακοινώθηκαν την Κυριακή 52 ακόμα θάνατοι). Οι πολιτικοί αναλυτές

διέβλεπαν διεθνή απομόνωση του Ερντογάν και αυτός τώρα είναι πρωταγωνιστής στις διπλωματικές πρωτοβουλίες για το «ουκρανικό», ενώ υπογράφει συμφωνία με Γαλλία, Ιταλία για συνεργασία στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών συστημάτων και για στη δημιουργία κοινών πυραυλικών συστημάτων. 

Οι οικονομολόγοι στη διεθνή οικονομική κρίση τού 2008 εκτιμούσαν ότι η ελληνική οικονομία έχει γερά θεμέλια και θα αντέξει. Και μετά ήρθαν τα μνημόνια, για τα οποία κορυφαίοι πολιτικοί αποφαίνονταν ότι θα τα ξεπερνούσαμε το ’12, το ’13, το ’14 αλλά η κρίση ζει. Οι δημοσκόποι απέτυχαν σε δημοψηφίσματα, σε εκλογές –δικές μας και ξένες. 

Ποιος αμφιβάλλει ότι οι αυθεντίες περνούν κρίση; 

Και ότι ήρθε το τέλος των έγκυρων αναλύσεων και των περισπούδαστων αναλυτών;...

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: