16.3.22

Δεν... τραβάει ο κωμικός Ζελένσκι...


Η ιδέα του Αντένα να εξασφαλίσει και να προβάλει την τηλεοπτική σειρά με την οποία αυξήθηκε η δημοφιλία τού Βολοντίμιρ Ζελένσκι και η οποία τον εκτόξευσε στη θέση του προέδρου της Ουκρανίας, δεν είχε θετικό αποτέλεσμα. Ο «Υπηρέτης του λαού»

άρχισε στις 7 Μαρτίου με... ποσοστό 8% (και 8,2% στο δυναμικό κοινό), αλλά ύστερα από συνεχή πτώση έφτασε τη Δευτέρα στη χαμηλότερη αποδοχή του με 3,3% στο σύνολο των τηλεθεατών και επίσης 3,3% στη κοινό ηλικίας 18-54. 

Αυτό ήταν όχι μόνο το χαμηλότερο ποσοστό του Αντένα μεταξύ των 15 συνολικά εκπομπών του την ίδια ημέρα (οι μετρήσεις της Nielsen αναφέρονται από τις 6 το πρωί έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα), αλλά και το χαμηλότερο ανάμεσα σε όλους τους ιδιωτικούς σταθμούς. Πιο κάτω κινήθηκαν μόνο κάποιες από τις εκπομπές της ΕΡΤ, ιδιαίτερα οι ενημερωτικές.

Σε απόλυτους αριθμούς, τον «Υπηρέτη του λαού» παρακολούθησαν 164.000 τηλεθεατές και ήταν μία από τις δύο εκπομπές του σταθμού που κατέγραψε λιγότερους από 200.000. Η αμέσως καλύτερη επίδοση καταγράφηκε στον «Ήλιο», τον οποίο παρακολούθησαν 224.000 τηλεθεατές.

Η πτώση της ουκρανικής σειράς σε πολύ χαμηλά ποσοστά είχε αρχίσει από το τέλος της περασμένης εβδομάδας. Το τελευταίο, κάπως αξιοπρεπές, ποσοστό το είχε την Πέμπτη (5,1% και 3,0% στο σύνολο και στο δυναμικό κοινό αντιστοίχως), ενώ την Παρασκευή κατέβηκε στο 3,7% και 3,5%, για να φτάσει τη Δευτέρα στο 3,3% και στις δύο κατηγορίες...

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: