2.3.22

Ο Μητσοτάκης ετοιμάζεται να ξεκινήσει μόνος του τον πόλεμο κατά του Πούτιν...


...εκ μέρους της… Δύσης....
  
Τόσα χρόνια οι ελίτ αυτής της χώρας προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι Έλληνες δεν έχουμε περάσει διαφωτισμό, παραμένουμε ανεύθυνοι και ψυχικά ανώριμοι, με αρχαϊκές νοοτροπίες (Ράμφος), το τελευταίο σοβιετικό κράτος της Ευρώπης. 
Αυτά εξηγούν τη χρεοκοπία και... πρακτικά όλες τις κακοδαιμονίες μας.
Πώς τώρα ξαφνικά γίναμε Δύση, πώς ήμασταν πάντα Δύση, όπως είπε ο Μητσοτάκης στη Βουλή; Δεν συνιστά αυτό αντίφαση; Καθόλου. 
Οι ελίτ είναι απολύτως πεπεισμένες ότι οι Έλληνες είναι αθεράπευτα οπισθοδρομικοί και καθυστερημένοι. 
Σε αντίθεση φυσικά με τους ίδιους που έχουν σπουδάσει στα καλύτερα πανεπιστήμια της Δύσης και πιθηκίζουν τους τρόπους των ξένων ελίτ, πασχίζοντας να αποδείξουν ότι είναι πιο Ευρωπαίοι και από τους Ευρωπαίους.
Έλα όμως που ο τιποτένιος λαός παραμένει ένας ανεξίτηλος λεκές που απειλεί το κατά τα άλλα αψεγάδιαστο pedigree τους και συνεχίζει να τους εκθέτει στα μάτια των προτύπων τους.
Τίποτα δεν ικανοποιεί περισσότερο τις εγχώριες ελίτ από την αίσθηση ότι έγιναν αποδεκτοί στο εκλεκτό κλαμπ των δυτικών ομολόγων τους, αλλά και τίποτα δεν τους τρομάζει περισσότερο από την πιθανότητα να φανούν υποδεέστεροι στα μάτια τους.
Για αυτό και θα κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν ότι ανήκουν στη Δύση, θα υπερβάλλουν μέχρι αηδίας σε οτιδήποτε θεωρούν δυτικό, θα σπεύσουν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες των δυτικών Κυρίων τους, χωρίς καν αυτοί να τους το ζητήσουν.
Όπως τώρα ο Μητσοτάκης που ετοιμάζεται να ξεκινήσει μόνος του τον πόλεμο κατά του Πούτιν, εκ μέρους της… Δύσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: