10.2.22

Δεν τελειώνει με τον Τσίπρα ο Χουλιαράκης...


Πολλοί έσπευσαν να προεξοφλήσουν ότι η αποδοχή εκ μέρους του Γιώργου Χουλιαράκη της πρότασης του Γιάννη Στουρνάρα να αναλάβει οικονομικός σύμβουλος της Τράπεζας της Ελλάδος σηματοδοτεί το τέλος της σχέσης του με τον Αλέξη Τσίπρα. 

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι η... έγκυρη στήλη που αποκάλυψε το γεγονός, δηλαδή ο «Βηματοδότης», είχε επισημάνει αφενός ότι ο Χουλιαράκης ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας την άδειά του, αφετέρου ότι είχε θέσει ως προϋπόθεση στον κεντρικό τραπεζίτη να συνεχίσει να διατηρεί την ιδιότητα του οικονομικού συμβούλου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Γιάννης Στουρνάρας, λοιπόν, είπαν «ναι» και έτσι, ο Χουλιαράκης ουδόλως «τελειώνει» από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντιθέτως, πλέον θα λειτουργεί de facto ένα άτυπο κανάλι επικοινωνίας μεταξύ Τσίπρα-Στουρνάρα -όσο κι αν αμφότεροι είναι απρόθυμοι να ανταλλάξουν απόψεις και να προσεγγίσουν αλλήλους. 

Το ενδιαφέρον, πάντως, είναι ότι όπως «έπιασαν» οι «κεραίες» του Neo, εκείνοι που εμφανίζονται βέβαιοι ότι «Χουλιαράκης τέλος από τον ΣΥΡΙΖΑ» δεν είναι στελέχη ούτε της ΝΔ ούτε του ΚΙΝΑ. Είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: