16.2.22

Απόλυτη η στήριξη στον Γιώργο Τσίπρα για τον «αυτοσκοπό»...


Μπορεί από χθες ο Γιώργος Τσίπρας να έχει την… τιμητική του σε πολλά ΜΜΕ και να κατηγορείται ότι έκανε «γκάφα» στη συζήτηση στη Βουλή για τα εξοπλιστικά, ωστόσο... ο Neo είναι σε θέση να γνωρίζει ότι όλοι στην Κουμουνδούρου στηρίζουν τον αναπληρωτή τομεάρχη Άμυνας για την φράση του «η άμυνα δεν είναι αυτοσκοπός». 

Άλλωστε, τον Γιώργο Τσίπρα είχε σπεύσει, από βήματος Βουλής, να στηρίξει ο αρχηγός του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας ότι με τη φράση αυτή «δεν μπορεί να υπάρχει καμία διαφωνία». Εξήγησε, μάλιστα, ότι δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς με την άποψη πως «η άμυνα δεν μπορεί να σταθεί από μόνη της αν δεν υπάρχει δίπλα της μία πολιτική συγκροτημένη». 

Για «μονταζιέρα» και «κόψε-ράψε» μίλησε και ο ίδιος ο Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος με δήλωσή του, παρέθεσε ολόκληρη την φράση του όπως την είπε στη Βουλή: 

«Το ζήτημα της εξωτερικής πολιτικής και της πολιτικής ασφάλειας είναι αυτό που πρέπει να υπηρετεί η άμυνα της χώρας. Η άμυνα της χώρας δεν είναι αυτοσκοπός», ήταν ολόκληρη η φράση του αναπληρωτή τομεάρχη Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, που σίγουρα ακούγεται… λιγότερο δραματική από τη φράση «η άμυνα δεν είναι αυτοσκοπός»...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: