20.2.22

Έλληνας οδηγός ο νεκρός...


...της τραγωδίας στο Euroferry Olympia...
Aναγνωρίσθηκε από τους οικείους του η σορός του οδηγού που εντοπίστηκε το απόγευμα στο γκαράζ 2 του φλεγόμενου Euroferry Olympia. Πρόκειται για 58χρονο ημεδαπό.

Στο πλοίο...οι έρευνες συνεχίζονται από εξειδικευμένα συνεργεία για τον εντοπισμό των υπολοίπων 10 αγνοουμένων, ενώ καλή είναι η κατάσταση των δύο απεγκλωβισμένων.

Νωρίτερα, ένας Λευκορώσος οδηγός εντοπίστηκε και διασώθηκε από το πλοίο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στην Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου Κέρκυρας, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται καλή. 

Σύμφωνα με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Λεωνίδα Ρουμπάτη, «ο 21χρονος φέρει μόνο ενδείξεις αφυδάτωσης, ενώ του γίνονται όλες οι εξετάσεις». «Από τις πρώτες πληροφορίες με τους γιατρούς είπε ότι άκουγε και άλλες φωνές. Ελπίζουμε να υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι ζωντανοί και να είναι καλά στην υγεία τους», δήλωσε ο κ. Ρουμπάτης.

Την ίδια ώρα, ο 65χρονος Βούλγαρος οδηγός αποσωληνώθηκε ,ενώ εξιτήριο απ' το νοσοκομείο πήρε ο νεαρός Αφγανός που ήταν στο ίδιο φορτηγό και δεν περιλαμβανόταν στην επίσημη λίστα επιβατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: