21.2.22

Αναβολή στη δίκη του Μακρή...


Η χήρα του Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα, μιλά στο protothema.gr για τη δίκη για τη δολοφονία του συζύγου της που πήρε αναβολή για τις 19 Σεπτεμβρίου. Η κ. Καρύδα παρέστη στο Εφετείο με τον συνήγορο της κ. Γιάννη Μαρακάκη ενώ νέο στοιχείο στην υπόθεση είναι η δολοφονία του Βούλγαρου μάρτυρα απο τον Μεξικανό drug dealer που... φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση του συμβολαίου θανάτου του «Αυστραλού».

Το γνωστό μοντέλο, αναφέρει πως δεν γνώριζε για την εξέλιξη που αποκάλυψε το ΘΕΜΑ στο φύλλο της 19ης Φεβρουαρίου τονίζοντας πως «Δεν το γνώριζα. Όμως τι περιμένεις απο αυτούς τους ανθρώπους; Κακοί άνθρωποι. Δεν είναι καν άνθρωποι…», λέει και με τη φωνή της να αποτυπωνει τον πόνο της ψυχής της και την αγανάκτιση που την «πνίγει» ολα αυτά τα χρόνια, συμπληρώνει «Δεν θέλω να τους βλέπω στα μάτια μου. Είμαι τόσο κουρασμένη απο όλο αυτό που ζω. Περιμένω να γίνει η δίκη και να δικαιωθώ. Να είναι δικαιη δίκη, όπως την πρώτη φορά. Αυτο ολο με καταστρέφει. Δεν θέλω να ξαναδω αυτους τους ανθρώπους που τους έβλεπα μέρα παρά μέρα στα μάτια μου. Είναι ένας ψυχολογικός πόλεμος».

Στις επόμενες γραμμές αναφέρεται στη ζωή της. Πώς περνάει. «Αισθάνομαι περίεργα. Ειμαι μια έτσι, μια αλλιώς. Δεν έχω πια το κουράγιο να πω τίποτα. Δεν εχω πια κουράγιο να μιλάω για όλα αυτά. Έχω σχεδον αλλαξει χώρα. Πηγαινοέρχομαι στην Ελλάδα. Για μένα είναι ένας καρκίνος που δεν θα φύγει ποτέ. Είναι το μόνο πράγμα που με τρώει. Μια στεναχώρια και ένα βάρος που πάντα θα κουβαλάω. Όμως, θέλω να πιστεύω οτι οι αρχές δεν έχουν σταματήσει την έρευνα για να βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί. Θέλω να πιστευω οτι θα φθάσουμε κάπου. Πιστεύω στην Αστυνομία».

Τέσσερα χρόνια πως βιώνει την απώλεια του Γιάννη Μακρη; «Είναι εδώ. Είναι μαζί μου και κάθε μέρα στη σκέψη μου. Είναι ο άνθρωπός μου, είναι η αγάπη μου, είναι ο πατέρας των παιδιών μου, ο άνθρωπος που αγαπούσα και αγαπάω. Μου έχουν πάρει το άλλο μου μισό», εξομολογείται.

Ο κ. Μαρακάκης αναφερόμενος στην αποκάλυψη του ΘΕΜΑτος για τη δολοφονια του Βούλγαρου μάρτυρα επισημαίνει πως: «Η δολοφονία ενός εκ των βασικών μαρτύρων της δικής δημιουργεί νέα δεδομένα αφού αναμένουμε οι έρευνες των βουλγαρικών αρχών στο υλικό που θα αντληθεί από τα κινητά τηλέφωνα του δράστη να μας φέρει πιο κοντά σε αυτούς που έδωσαν την εντολή για τη δολοφονία του Johnny Μάκρη. Κρίσιμο είναι ότι ο δράστης της δολοφονίας του μάρτυρα - που κατονόμασε τον ήδη καταδικασμένο δολοφόνο του Γιάννη Μακρή - φαίνεται πως ήταν συγκρατούμενός του με ό,τι αυτό σημαίνει»...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: