23.2.22

Οδηγία Τσίπρα σε προεδρικούς να μη… «σταυρώσουν» τον Ευκλείδη...


Μπορεί ο 7ος όροφος της Κουμουνδούρου να βγάζει… καπνούς εδώ και τρεις ημέρες με όσα είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην «Καθημερινή» για τα μειονεκτήματα και την ανασφάλεια του Αλέξη Τσίπρα, όμως στο επιτελείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν πως το τελευταίο που θα χρειαζόταν τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν μία παρόξυνση της εσωκομματικής κρίσης, σε μία... συγκυρία που η φθορά της κυβέρνησης αυξάνεται και η αξιωματική αντιπολίτευση οδεύει προς ένα δύσκολο συνέδριο. 

Με αυτά τα δεδομένα, ο Neo πληροφορήθηκε ότι ενώ αρκετοί «προεδρικοί» ήταν έτοιμοι από… το βράδυ της περασμένης Κυριακής να «σταυρώσουν» τον Ευκλείδη Τσακαλώτο με δηλώσεις, συνεντεύξεις και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αλέξης Τσίπρας φρόντισε να τους «φρενάρει» όλους, ώστε να μην τιναχτεί η ενότητα του κόμματος στον αέρα.

Αυτό, βεβαίως, ουδόλως σημαίνει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει «καταπιεί» το γεγονός ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος επέλεξε σε αυτή την χρονική στιγμή να πει δημοσίως ότι ο ίδιος είναι… ανασφαλής και πως δεν ξέρει να επιλέγει συνεργάτες...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: