15.2.22

Ο Ρουβάς θα του εμπιστευόταν τα δικά του παιδιά;...


Ο Σάκης Ρουβάς σχεδόν αγιογράφησέ τον Δημήτρη Λιγνάδη. Μίλησε με θαυμασμό για την προσωπικότητά του, για τις γνώσεις του, για τα ταλέντα του, για τη μεταδοτικότητα των χαρισμάτων του, για το πόσο τον βοήθησε να γίνει ίδιος θεατρικός Διόνυσος στις Βάκχες (φωτό). 

Ποιος μίλησε;- Ο Ρουβάς που με το... λαμπερό άστρο του νιώθει ακατανίκητα αποδεκτός, τόσο που να διαφημίζει ασεβώς υπερπολυτελές αυτοκίνητο στο Ηρώδειο, ή να αγνοεί τις αντιδράσεις τραγουδώντας για κάνα 15λεπτο στον Λυκαβηττό για την αλλαγή του χρόνου, φυσικά έναντι αμοιβής.

- Ο Ρουβάς που άμα τη εμφανίσει προκαλεί υστερίες σε πλήθη παιδιών και νέων (έγινε και όρος το «Ρουβίτσες»).

- Ο γλυκύτατος, μειλίχιος, άκρως δημοφιλής Ρουβάς που έστειλε με τον τρόπο του μήνυμα στο μεγάλο κοινό του για τα χαρίσματα ενός ανθρώπου που κατηγορείται για βιασμούς, κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει πως ο λόγος του έχει βαρύτητα στα νιάτα. 

Αυτός ο αστέρας συμπάσχει, λέει, με το προφυλακισμένο υπόδικο. Και δεν τον ένοιαξε να σηκώσει το βάρος αρνητικών, ή και οργισμένων, σχολίων. Πιο παραστατικό από τα οποία είναι το σύντομο του Μανώλη Γρηγοράκη. Το μεταφέρουμε: «Ο Ρουβάς, που (λέει ότι) θαυμάζει πολύ και αγαπά τον Λιγνάδη, θα του εμπιστευόταν τα παιδιά του;»...

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: