17.12.21

Περί κράτους και Jumbo...


«Είναι απορίας άξιον, πώς ενώ ο Κανονισμός εργασίας των εργαζομένων στα Jumbo φέρει ημερομηνία σύνταξης την 6-12-2021 (προφανώς για να ενσωματώσει εκ των υστέρων όλες τις δυσμενείς αλλαγές του νόμου “Χατζηδάκη”), εν τούτοις φέρεται ότι... κυρώθηκε την 25-11-2021, δείγμα ότι το κράτος, όταν θέλει, κινείται ταχύτατα!» 

H διαπίστωση πιστώνεται στην Ενωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ με αφορμή τον αυταρχικό κανονισμό εργασίας τον οποίο ανέδειξε καταγγελία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.

«Οι καταναλωτές δεν είμαστε χαρτονομίσματα που διακινούν κέρδη πολυεθνικών και μεγιστοποιούν λογαριασμούς μεγαλοεπιχειρηματιών εις βάρος των εργαζομένων. Οι καταναλωτές έχουμε αρχές-έχουμε αξιοπρέπεια-έχουμε κανόνες-έχουμε άποψη. 

Δεν επιβραβεύουμε τέτοιες πρακτικές και δεν μένουμε άπραγοι. Αναθεωρούμε από σήμερα τη στάση μας και επιδεικνύουμε την αντίθεσή μας στην εταιρεία Jumbo για την ανάρμοστη συμπεριφορά της απέναντι στους εργαζομένους της και κατ’ επέκταση στους Ελληνες καταναλωτές» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΕΚΕ, βγάζοντας κόκκινη κάρτα στην εταιρεία Jumbo...

ΧρισΚ

Παρασκήνια

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: