23.12.21

Προστατέψτε την ανθρώπινη ζωή...


Για νέα λάθη, νέες αντιφάσεις και παλινωδίες στους κυβερνητικούς χειρισμούς στην πανδημία, μίλησε ο επικεφαλής της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης, αποδίδοντάς τα στην πίεση που δημιουργεί στην κυβέρνηση ακριβώς η αποτυχία της στη διαχείριση της πανδημίας.

Αναφέροντας ενδεικτικά τις διαρροές της... Δευτέρας περί υποχρεωτικού rapid test σε όλους για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και το ‘μάζεμά’ τους από τον πρωθυπουργό την Τρίτη, όταν ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε υπήρξε σχετική εισήγηση των επιστημόνων, ο κ.Κατρίνης διερωτήθηκε αν η διαρροή έγινε μετά από εισήγηση της επιτροπής ή ήταν ιδέα των κυβερνητικών στελεχών.

Και επειδή έχουν ήδη αρχίσει οι ψίθυροι για νέα μέτρα μετά τις Γιορτές, ο κ.Κατρίνης προειδοποίησε πως για να αποφύγουμε ένα καταστροφικό lockdown, η κυβέρνηση πρέπει να συνέλθει, να σοβαρευτεί, να πάψει να αυτοσχεδιάζει και να αναλάβει τις ευθύνες της. Όσο για το Κίνημα Αλλαγής, ήταν σαφής. 

Δεν ζητά εκλογές με 100 νεκρούς την ημέρα και την πανδημία να κινείται ανεξέλεγκτα, αλλά ζητά να παρθούν επιτέλους μέτρα που προστατεύουν την ανθρώπινη ζωή και να υπάρξει έλεγχος για την εφαρμογή τους…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: