17.12.21

Νέες καταγγελίες γυναικών...


Νέες μαρτυρίες για τη δράση και τον τρόπο που κινούνταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έρχονται στο φως, αποκαλύπτοντας ένα προφίλ συστηματικού χυδαίου παρενοχλητή...

Και αυτό, αφού ακόμη δύο γυναίκες αποκάλυψαν ότι κατά το παρελθόν είχαν πέσει θύματα συστηματικής παρενόχλησης από τον Παναγιωτόπουλο. Η μία, μάλιστα, είναι πρώην εργαζόμενη της εκπομπής των «Ράδιο Αρβύλα», η οποία με μακροσκελή ανάρτηση εξιστόρησε την εμπειρία της από την (καθόλου ευχάριστη) γνωριμία της μαζί του. Η γυναίκα στην ανάρτησή της, αφού περιγράφει τη συμπεριφορά του Παναγιωτόπουλου απέναντί της, σημειώνει πως όλοι γνώριζαν ότι πρόκειται για έναν «γλοιώδη παρενοχλητή».

Η τελευταία καταγγελία έχει να κάνει, μάλιστα, με οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία αποκάλυψε τα μηνύματα και την παρενόχληση που δεχόταν από τον παρουσιαστή.

Όπως μετέδωσε το Star, πρόκειται για γυναίκα ελεύθερη επαγγελματία, η οποία ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ενδεικτικό της χυδαιότητας με την οποία ο Παναγιωτόπουλος παρενοχλούσε τη συγκεκριμένη κοπέλα είναι το πώς ξεκίνησε να επικοινωνεί μαζί της, το 2017, όταν η επιχειρηματίας έλαβε ξαφνικά το εξής μήνυμα στο Facebook: «…με το μαγιό που φοράς. Θες να βρεθούμε; Τι υπέροχος κ…», με το σοκ της γυναίκας να είναι μεγάλο, όπως γίνεται αντιληπτό...

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: