16.12.21

Όταν ο Άδωνις κατάπιε τη γλώσσα του...


Μόλις έγιναν γνωστές οι φρικτές καταγγελίες σε βάρος του συμπαρουσιαστή της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασε πρώτος κατά των εναπομεινάντων συντελεστών της εν λόγω εκπομπής, συνδέοντας το δικό τους «δεν ξέραμε» με το αντίστοιχο που έλεγε η... υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, κατά την θύελλα της υπόθεσης Λιγνάδη. Ο Γεωργιάδης, πάνω-κάτω, εννοούσε με τις παρεμβάσεις του ότι για να ισχύει το «δεν ξέραμε» του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του, θα πρέπει να δεχθούν και το «δεν ήξερα» της Μενδώνη, ζητώντας «συγγνώμη» από την υπουργό. Πάντως, οι «αρβύλες» σήκωσαν το γάντι και απευθυνόμενοι στον Γεωργιάδη, τού υπενθύμισαν ότι είναι στο χέρι των κυβερνώντων να αλλάξουν το θεσμικό πλαίσιο. 

«Εσείς που νομοθετείτε που έχετε την εξουσία στα χέρια σας, πώς επιτρέπετε όλα αυτά τα χρόνια να λειτουργούν σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου και να ανεβάζουν βίντεο αγοριών και κοριτσιών, χωρίς έλεγχο; Μιλάμε για προϊόν που δεν είναι επαγγελματικό υλικό. Εσείς είστε ηθικοί αυτουργοί που συμβαίνει αυτό το πράγμα. Αντί να νιώθετε την ευθύνη να μπείτε στην ουσία του θέματος. Εξηγήστε πώς γίνεται η κοπέλα αυτή να πήγε στη δικαιοσύνη το 2019 και ακόμα να περιμένει αν θα δικαιωθεί και πώς γίνεται να μην έχει κουνηθεί φύλλο από την πολιτεία που εκπροσωπείτε. Που έχετε το θράσος να γίνονται όλα αυτά και εσείς να σχολιάζετε σα να είστε μεσημεριανή εκπομπή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης, με αποτέλεσμα να… αναδιπλωθεί ο υπουργός Ανάπτυξης. 

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ρωτήθηκε για την υπόθεση από δημοσιογράφους όταν βρέθηκε στην δημοσιογραφική προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη», απέφυγε επιμελώς να δώσει απάντηση. «Δεν είναι για σήμερα αυτά. Ας μείνουμε αγαπημένοι», είπε και… για πρώτη ίσως φορά στη ζωή του, έτρεξε μακριά από τις κάμερες…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: