17.12.21

Επιμένει στην εθελουσία στην «Αυγή» ο ΣΥΡΙΖΑ...


Τι ειπώθηκε σε συνάντηση με τον Τζανακόπουλο...

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλο είχαν προ ημερών, οι εκπρόσωποι της εφημερίδας «Αυγή», ακούγοντας από τα πλέον επίσημα χείλη πως δεν υπάρχει σχέδιο ανάκαμψης της εφημερίδας εάν προηγουμένως δεν... υλοποιηθεί η εθελουσία έξοδος που έχει ανακοινωθεί. 

Συνάντηση με τον πρόεδρο της εταιρείας Left Media –ιδιοκτήτριας των ΜΜΕ του κόμματος– Ιωάννη Δρόσο (πρώην πρόεδρο της ΕΡΤ) είχε και το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, ζητώντας απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσαν οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι για το μέλλον της εφημερίδας.

Οι απαντήσεις που έδωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος  θορύβησαν ακόμη περισσότερο τους εργαζομένους και ενέτειναν την ανησυχία ότι σε δεύτερη φάση επίκειται αναστολή έκδοσης του καθημερινού φύλλου της «Αυγής». «Το κόμμα δεν έχει να διαθέσει λεφτά», ήταν η απάντηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ για την εφημερίδα. Οι εργαζόμενοι δηλώνουν πως είναι αντίθετοι στην εθελούσια. 

Ανησυχία στο μεταξύ επικρατεί και στον ραδιοφωνικό σταθμό του κόμματος (Στο Κόκκινο), όπου ανοιχτά πλέον μεταφέρονται πληροφορίες για το ενδεχόμενο πώλησης του ραδιοφωνικού σταθμού σε επιχειρηματία media ο οποίος εξέφρασε ενδιαφέρον να αναλάβει τη λειτουργία του!...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: