9.10.21

“Covid- show”: Δεν τους ενδιαφέρει η Δημόσια Υγεία;...



**Εκτός από τα κορονοπάρτι έχουμε και  “Covid- show” χωρίς κανείς να αντιδρά! Και ενώ άνθρωποι παλεύουν που κόλλησαν σε αυτά παλεύουν για να... πάρουν μια ανάσα.

**Η απάθεια των αρμοδίων Αρχών πως μπορεί να ερμηνευτεί; Δεν τους ενδιαφέρει η Δημόσια Υγεία;

**Επιτέλους, στο ΕΣΡ  δεν βλέπουν τηλεόραση;

**Η Επιτροπή Ανταγωνισμού έκρινε πως σε όλο τον κλάδο των ΜΜΕ, μόνο στη διανομή Τύπου δεν υπάρχει ανταγωνισμός

**Δυναμικά θα βγει η  Nova με την πλατφόρμα EON  το επόμενο διάστημα

**H  Cosmote από την πλευρά της θα ανακοινώσει νέες αλλαγές στη δική της πλατφόρμα.

**Και κάτι μεγάλο …”ψήνεται” από τους ανταγωνιστές τους…

**Ίσως υπάρχει μια ελπίδα για το  Euronews. Το κλείσιμό του θα χρεωθεί στην κυβέρνηση που δεν βρίσκει 5 εκατ. ευρώ για να το χρηματοδοτήσει.

**Στο παρελθόν, θυμίζουμε, η ΝΔ ως κυβέρνηση είχε απαγορεύσει την επίγεια μετάδοσή του, παρά την αντίθετη κρίση του τότε ΕΣΡ.

Είναι πρόκληση αυτό που συμβαίνει με τη ραδιοτηλεοπτική Αρχή  που αρνείται να ενημερώσει τον Τύπο για τις αποφάσεις του – ενώ ήδη υπάρχει πληθώρα προσφυγών για παράνομη σύνθεση.

Συνιστά όμως εξίσου πρόκληση η απαθής στάση ΕΣΗΕΑ που διοικείται από το …2017 από τις παρατάξεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ,  η οποία δεν έχει  κάνει ούτε μία δημόσια παρέμβαση υπέρ των συναδέλφων τους, για να υπεραπιστεί  το δημοσιογραφικό επάγγελμα.

Ήξεραν όμως, ορισμένοι να καλέσουν μαζί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο που έκλεισε την ΕΡΤ το 2013  και τον Πρόεδρο της Ραδιοτηλεοπτικής Αρχής να μιλήσει στη διαδικτυακή ημερίδα της ΕΣΗΕΑ περί δεοντολογίας…

Είναι η ίδια η ΕΣΗΕΑ και αρνείται να εγγράψει εργαζόμενους μεγαλύτερης ηλικίας στο σωματείο, με τους αριστερούς, σε πρώτο πλάνο, να αποκλείουν γυναίκα με μονογονεϊκή οικογένεια.

Από την στήλη "Αιχμές" (typologies.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: