9.10.21

Έτσι δόθηκε το τέλος με ΑΕΚ - Μιλόγεβιτς...


Η είδηση για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία προς τα έξω, ωστόσο δεν είναι σημερινή (8/10) εξέλιξη.

Το ζήτημα έχει δρομολογηθεί τα τελευταία 24ωρα και... ο λόγος που η ανακοίνωση τελικά έγινε το βράδυ της Παρασκευής ήταν ένα δημοσίευμα στη Σερβία. Αποκάλυπτε πρόταση στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς από την Ντακάν της Σαουδικής Αραβίας, την οποία εξέταζε ο Σέρβος τεχνικός. Για τον οποίο, στο δημοσίευμα υπήρχε και η σημείωση πως δεν έχει ξεκινήσει καλά στην ΑΕΚ και μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ειδικά, υπήρχε αρνητικό κλίμα.

Η αλήθεια είναι πως το θέμα με τη Σαουδική Αραβία στην ΑΕΚ το ήξεραν από τα μέσα της εβδομάδας και το συζήτησαν με τον προπονητή. Στην ουσία ήρθε κι έδεσε... Γιατί υπήρχε σκεπτικισμός στη διοίκηση της Ένωσης. Ενώ και ο Μιλόγεβιτς δεν ήταν εδώ και καιρό σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Ο αποκλεισμός από τη Βελέζ, η ανατροπή με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και η κακή εικόνα στην Τούμπα τον είχαν επηρεάσει πάρα πολύ και ήταν φανερό στην καθημερινότητα της ομάδας.

Η Σαουδική Αραβία ήταν η αφορμή για να τα συζητήσουν όλα αυτά οι δύο πλευρές και να καταλήξουν πως θα ήταν καλύτερο να δώσουν τέλος τώρα στη συνεργασία τους. Μάλιστα δεν είναι καν δεδομένο πως θα πάει τελικά στη Σαουδική Αραβία ο Μιλόγεβιτς.

Από κει και πέρα, ο διάδοχος του Σέρβου τεχνικού δεν θα βρεθεί στα Σπάτα τα αμέσως επόμενα 24ωρα. Προεργασία υπάρχει στην ΑΕΚ, αλλά ο βασικός στόχος δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμος άμεσα. Από τους γνωστούς στην ελληνική αγορά, την προτίμηση φαίνεται να συγκεντρώνει ο Αργύρης Γιαννίκης, που μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει ακόμη επιστρέψει στους πάγκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: