6.10.21

Άνοδος για Μαρινάκη, πτώση για Σαββίδη...



**Έρωτες “Άγριοι” θα κατακλύσουν την οθόνη του ΑΝΤ1, στις “Μέλισσες”. Ο “Σασμός” του Alpha, η μόνη τηλεοπτική σειρά με γνωστό τέλος από τον τίτλο της, είναι πρώτη στους πίνακες τηλεθεάσης.

**Υπουργοί της κυβέρνησης, άσχετοι με το... τηλεοπτικό αντικείμενο υπερθεματίζουν στους τηλεοπτικούς δέκτες για την επένδυση του ΑΝΤ1 στην Κεντρική και Ανατολική  Ευρώπη. Αν δεν γνωρίζει ο πχ ο υπουργός περιβάλλοντος από παγκόσμιο τηλεοπτικό ανταγωνισμό, ποιος θα ξέρει.

**Διασφαλίζεται το απόρρητο των ανηλίκων με την προσφορά των data στους εμβολιασμένους μαθητές. Οι εταιρείες λένε “ναι” , ο Κυριάκος Πιερρακάκης τι δηλώνει;

**Έχει  καταργήσει και τις συνεντεύξεις Τύπου και δεν μπορούμε να θέσουμε καμία ερώτηση που είναι τεχνικής φύσεως, αφορά το δημόσιο συμφέρον  και δεν έχει εξαρχής θαυμασμό για το υπουργείο το οποίο εποπτεύει.

Κάποιοι λένε πως θα είναι η λύση της επόμενης ημέρας στο περίφημο “Κέντρο”.

**Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπαίνει ούτε στον κόπο να τον αντιπολιτευτεί, οπότε ο δρόμος είναι ανοικτός, για τον “νέο Κυριάκο”.

**Εκτός από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, η Πόπη Τσαπανίδου παρουσίασε τα  on line σεμινάρια της Cosmote  και ένα live shopping του ΙΚΕΑ.

*Στην τηλεόραση, ο Β. Μαρινάκης πρέπει να είναι ικανιοποιημένος. Στα ύψη το κανάλι του, το Mega, τελευταίο στην κατάταξη του Οpen, του μεγάλου του αντιπάλου Ιβάν Σαββίδη.

**Ο Ποιητής, ανεξάρτητος Βουλευτής θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τα Παραπολιτικά FM;


“Legacy” — Coverage of the CBS series CSI: Vegas, scheduled to air on the CBS Television Network. Photo: Sonja Flemming/CBS ©2021 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

**Η μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή. Η Cosmote  TV υποδέχεται, αύριο, το νέο κύκλο επεισοδίων του “CSI: Vegas”,  της σειράς που άλλαξε τα πάντα στην τηλεόραση, δημιουργώντας νέο ενδιαφέρον στο κοινό για την επίλυση των εγκλημάτων.

 "Αιχμές" (typologies.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: