12.10.21

Κόντρα...


Δεν έχει τέλος η κόντρα μεταξύ της Opinion Poll και της ηγεσίας της Χαριλάου Τρικούπη, αφού μετά τα περί ‘μπούλινγκ’ σε όποιον ερωτώμενο προτιμούσε την Φώφη Γεννηματά ενόψει εκλογών για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ήρθαν και οι καταγγελίες περί…αποκλεισμού της από την έρευνα.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Kontra, ο Απόστολος Κρυωνίδης, αναπληρωτής γραμματέας του Τομέα Οικονομικών του κόμματος, υποστήριξε ότι είχε μεγάλο …νταλκά να τον πάρει μία εταιρεία δημοσκοπήσεων τηλέφωνο και τελικά το έκανε η Opinion Poll. 

«Στη δεύτερη ερώτηση για το ‘ποιον από τους τρεις υποψηφίους στηρίζετε’, μου αναφέρει τους τρεις υποψηφίους πλην της κυρίας Γεννηματά», υποστήριξε, προσθέτοντας μεταξύ άλλων, ότι «δεν ξέρω ποιοι φωστήρες χρησιμοποιούν τέτοια εργαλεία για τις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής» και εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι αυτά θα απαντηθούν με τον πιο ηχηρό τρόπο στις 5 Δεκεμβρίου.

Στον κ.Κρυωνίδη, πάντως, έσπευσε να απαντήσει ο υπεύθυνος ερευνών της εταιρείας Ζαχαρίας Ζούπης, προειδοποιώντας ότι θα απολογηθεί για συκοφαντία. Έκανε μάλιστα λόγο για «συντονισμένη επίθεση των ‘φίλων της Γεννηματά’»…

matrix.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: