7.10.21

Σιωπητήριο και… συγχωροχάρτι...


Μπορεί χθες βράδυ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος να βγήκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και να εμφανίστηκε αμετανόητος ως προς τις απόψεις που εξέφρασε στη συνέντευξη με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα... συνεχίσει να «προκαλεί» το Μαξίμου. 

Αντιθέτως, ο λόγος του είχε κάποια στοιχεία αυτοκριτικής (όσα μπορεί να έχει κάποιος με το «σύνδρομο του αλάθητου»…), πιθανολόγησε ότι ενδεχομένως όσα «σωστά» είπε να «τα είπε σε λάθος χώρο και χρόνο» και «ξόρκισε» το σενάριο δημιουργίας κόμματος ή συνεργασίας με το δίδυμο Φαήλου Κρανιδιώτη-Θάνου Τζήμερου. 

Συν τοις άλλοις, προέβη σε μία αναφορά με σημασία: είπε, δηλαδή, πως η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης (για τον οποίο ήταν εξαιρετικά ευγενικός και «ευσεβής») θα συνεχίσουν να έχουν 158 βουλευτές στη Βουλή. 

Με άλλα λόγια, εφεξής θα συνεχίσει να δρα σαν βουλευτής της συμπολίτευσης ελπίζοντας πως όταν έρθει η ώρα του… «προσκλητηρίου» και των φράσεων που ακούγονται πριν από κάθε εκλογές (τύπου «κανείς δεν περισσεύει» και άλλα ηχηρά παρόμοια), τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τού ανοίξει εκ νέου την πόρτα του κόμματος. 

Μένει να φανεί, βεβαίως, αν μπορεί να αντέξει σε αφωνία ως τότε…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: