8.9.21

Εκτός «γραμμής» ΚΙΝ.ΑΛΛ. ο Ανδρέας Λοβέρδος...


Αντίθετος στη στάση που τήρησε το κόμμα του στη χθεσινοβραδινή ψηφοφορία σχετικά με τη τροπολογία για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο... υποψήφιος πρόεδρος και βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛΛ. με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter διαχώρισε τη θέση του αναφέροντας: «Βρίσκομαι στη Ρόδο σε περιοδεία και δεν συμμετείχα στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες αξιολόγησης της τροπολογίας. Δηλώνω, όμως, ότι εάν ήμουν παρών, την επιβολή προστίμου για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού θα πρότεινα να την ψηφίσουμε όσες αδυναμίες κι αν είχε».


Θυμίζουμε πως η ρύθμιση ψηφίστηκε την Τρίτη μόνο από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. ΣΥΡΙΖΑ, ΜέΡΑ25 και Ελληνική Λύση καταψήφισαν, το ΚΚΕ δήλωσε «παρών», ενώ το ΚΙΝΑΛ απείχε από τη διαδικασία.

ΚΙΝ.ΑΛΛ.: Η Νέα Δημοκρατία ψαρεύει ψήφους
Το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο για τις επικρίσεις που διατύπωσε ο Γ. Οικονόμου σχετικά με την αποχή που τήρησε το Κίνημα Αλλαγής τον καλεί «να αφήσει τα γνωστά φθηνά προπαγανδιστικά κόλπα» υπογραμμίζοντας πως «γνωρίζει ότι η χθεσινή τροπολογία ''κλείνει το μάτι'' στους ανεμβολίαστους ιδιώτες γιατρούς που εργάζονται σε δομές υγείας, τους ευνοεί έναντι των λειτουργών του ΕΣΥ οι οποίοι οδηγούνται σε αναστολή εργασίας».

Το ΚΙΝ.ΑΛΛ. κατηγορεί τη Ν.Δ. υποστηρίζοντας πώς «είναι εκείνη που ψαρεύει ψήφους στους ακραίους που δεν αποδέχονται τον εμβολιασμό».

Η Χαριλάου Τρικούπη υπογραμμίζει τη θέση του Κινήματος Αλλαγής υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών η οποία είναι απόλυτα ξεκάθαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: