6.9.21

Απειλή στον ραδιοφωνικό «αέρα»…


Στον αέρα ήταν η εκπομπή της ΕΡΑ Σπορ με τον Χρήστο Κοντό και τον Μπάμπη Παπάζογλου, το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ο πρώτος ζήτησε συγγνώμη επειδή έπρεπε να βγει από το στούντιο για ένα «σοβαρό

τηλεφώνημα». Ύστερα από λίγα λεπτά μάθαμε ποιο ήταν αυτό. Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, ο... Γιώργος Μποροβήλος, ήθελε να διαμαρτυρηθεί για όσα είχε πει ο δημοσιογράφος στη διάρκεια της εκπομπής σχετικά με την ταύτιση της πελοποννησιακής ομάδας με τον Ολυμπιακό σε ψηφοφορίες για αποφάσεις σε θεσμικά θέματα του ποδοσφαίρου. 

Πώς είναι δυνατόν να λέγονται αυτά σε ένα κρατικό ραδιόφωνο, είπε ο παράγοντας στα πρώτα του λόγια, για να απαντήσει ο δημοσιογράφος ότι δεν έχει σημασία αν πρόκειται για κρατικό ή ιδιωτικό ραδιόφωνο όταν διατυπώνεις τη γνώμη σου. Ο ίδιος τόνισε πολλές φορές ότι ουδέποτε υποστήριξε ότι ο Αστέρας Τρίπολης χαρίστηκε εντός αγωνιστικών χώρων στον Ολυμπιακό και ότι συχνά οι αγώνες τους είναι «αίμα και άμμος».

Αναφέρθηκε μόνο, όπως είπε, στη συμπόρευση σε κρίσιμες ψηφοφορίες, κάτι που συμβαίνει και με άλλες ομάδες διαφορετικών κατευθύνσεων.

Ο Γ. Μπ. ήταν ιδιαίτερα επιθετικός, ανέφερε ότι ο δημοσιογράφος ψεύδεται εις γνώσιν του και όχι από πλάνη, ενώ επανειλημμένα τόνισε ότι του θέματος θα επιληφθεί η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ που, όπως υπογράμμισε, οδηγείται από δύο επιφανείς επιχειρηματίες και έχει επιτυχημένη ανεξάρτητη πορεία. 

Ο Χ.Κ. απάντησε ότι αν κάνει λάθος «να καθίσει στο σκαμνί», αλλά ζήτησε επανειλημμένα και επίμονα από τον Γ. Μπ. να του πει σε ποιες ψηφοφορίες για σοβαρά θέματα δεν ταυτίστηκαν οι επιλογές του Αστέρα με τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον έως το 2015, για να πάρει την απάντηση ότι αυτό συνέβη στο 80% των περιπτώσεων. Ο Γιώργος Μποροβήλος δεν ανέφερε χωριστά καμιά από αυτές τις περιπτώσεις...

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: