14.9.21

Επιμένει με ένθετα...


Σε εποχές ένδειας και πενίας για τον Τύπο, πολιτικό και αθλητικό, τα ένθετα περιοδικά –πλην κυριακάτικων φύλλων– είναι αγαθό εν ανεπαρκεία. Κάποτε, στα χρόνια με τις χρυσοφόρες κυκλοφορίες, οι μεγάλες αθλητικές εφημερίδες συναγωνίζονταν σε έκτακτες περιοδικές εκδόσεις. 

Η δυναμική αρχή είχε... γίνει από το Sportime και την Goal News, την εποχή της διεύθυνσης του Χάρη Ξύδη, και ακολούθησαν σε μεγάλη ή σε μικρή κλίμακα άλλες αθλητικές εφημερίδες. 

Η κρίση περιόρισε και αργότερα εξαφάνισε τα ένθετα περιοδικά στα αθλητικά φύλλα. Αλλά ξαφνικά, μέσα στο μουντό αθλητικό τοπίο, η Live Sport επιμένει και προχωράει τον τελευταίο καιρό με ένα μπαράζ έκτακτων ένθετων εκδόσεων. Από τις 23 Ιουλίου έχουν κυκλοφορήσει μαζί της περιοδικά-αφιερώματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (μάλιστα αυτό έγινε σε δυο εκδόσεις της, στις 23/7 και 3/8), το Ράλι Ακρόπολις και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Σήμερα, Τρίτη, η σειρά συνεχίζεται με «Ευρωπαϊκό περιοδικό» για Τσάμπιονς Λιγκ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. 

Ενέσεις κυκλοφορίας, αλλά κυρίως αξιοπιστίας και δυναμικής, για τον αθλητικό Τύπο που χειμάζεται, αλλά παλεύει. 

(Μακάρι να ξέραμε πόσα φύλλα έδωσαν αυτές οι ένθετες εκδόσεις στη Live Sport, αλλά είναι από τις εφημερίδες που απαγορεύουν να ανακοινώνονται οι κυκλοφορίες τους –όπως και όλες οι άλλες του Ομίλου Φιλιππάκη)...

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: