12.8.21

Συναγερμός στο Πλίμουθ...


Επεισόδιο με πυρά και νεκρούς...
 
Συναγερμός έχει σημάνει στο Πλίμουθ της Βρετανίας μετά από αναφορές για πυροβολισμούς. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα. Όπως... αναφέρθηκε οι Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης ανταποκρίνονται σε ένα σοβαρό περιστατικό στην περιοχή Κέιχαμ της πόλης.

«Σοβαρό και τραγικό» χαρακτηρίζεται το περιστατικό που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Πλίμουθ. Το περιστατικό αφορά πυροβολισμούς και άγνωστο αριθμό νεκρών. Σύμφωνα με το Sky News το άτομο που πυροβολούσε αρχικά είναι ανάμεσα στους νεκρούς, άγνωστο ακόμη εάν σκοτώθηκε από την αστυνομία ή όχι.


Υπάρχουν εικόνες στα social media με νεκρούς στον δρόμο, ωστόσο η αστυνομία συμβουλεύει να μην αναπαράγονται εικόνες καu;vw ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί η κατάσταση. Πάντως επί τόπου βρίσκονται μεγάλες δυνάμεις της αστυνομίας, ασθενοφόρα και ελικόπτερα.



Οι κάτοικοι καλούνται να μείνουν μέσα στο σπίτι τους και να ακολουθούν τις συμβουλές της αστυνομίας. Ο τοπικός βουλευτής Λουκ Πόλαρντ έγραψε στο Twitter: «Πραγματικά ανησυχητικά νέα που έρχονται από τον Κίαμ στο Πλίμουθ. Παρακαλώ όλους να παραμείνουν ασφαλείς, να μείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να ακολουθήσουν τις συμβουλές της αστυνομίας».


Η υπηρεσία ασθενοφόρων Νοτιοδυτικής Αγγλίαςείπε ότι κλήθηκε στις 18:12 τοπική ώρα kai ανταποκρίνεται με Ομάδες Αντιμετώπισης Επικίνδυνων Περιοχών (HART), πολλαπλά ασθενοφόρα, ασθενοφόρα αέρος, πολλούς γιατρούς και νοσηλευτές». Στο σημείο βρίσκονται αρκετά οχήματα της αστυνομίας και ορισμένοι δρόμοι έχουν κλείσει.


Ο Τζόνι Μέρσερ, τοπικός βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος, έγραψε στο Twitter: «Tο περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία, ούτε ο ύποπτος έχει τραπεί σε φυγή στο Πλίμουθ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: