29.8.21

Συνεργασίες ορθόδοξες που θα προκαλέσουν γκρίνια...


*Τι θα βγάλει η ιστορία των συζητήσεων BC Partners/ United Media με Ιβάν Σαββίδη για τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ και το… Open.

Πολλοί περιμένουν... και θα αξιολογήσουν  συμπεριφορές και στάσεις και για τις δύο πλευρές.

**Και αυτή η χρονιά “κουτσά στραβά θα βγει…”. Η επόμενη πως θα πάει;

**Το Mega φέτος συγκέντρωσε τους περισσότερους παρουσιαστές που σταμάτησαν να εργάζονται σε άλλους σταθμούς. Η Άλτερ Εγκο ΜΜΕ έχει έτοιμη τη ροή του One, συνεργάζεται και με την Barking Well Media, όπου βρίσκονται τα πρώην ανώτατα στελέχη του παλαιού Mega. Μια άδεια επίσης είναι σε εκκρεμότητα.

**Στην επιτροπή ανταγωνισμού ενέκριναν το σχήμα που έχει ως και το 55% της τηλεοπτικής αγοράς, με Star-Alpha και Green Pixel και συνεχίζουν να ασχολούνται με την Άργος και αν έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, επιρροή και έλεγχο στη διανομή του Τύπου.

**Ας τους πει κάποιος πως σε λίγο δεν θα υπάρχουν  εφημερίδες έτσι όπως πάει το πράγμα.

Για το ΑΠΕ προορίζεται πρώην ανώτατο στέλεχος που αποχώρησε από την εφημερίδα. Από το ΑΠΕ δεν υπήρξε καμία απάντηση στο ρεπορτάζ της στήλης. Και φυσικά η ΕΣΗΕΑ της σταθερής σηνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ δεν εξέδωσε καμία ανακοίνωση.

Όταν  φταρνιζόταν κάποιος στην ΕΡΤ την περίοδο 2017 -2019 ακολουθούσαν 500 λέξεις σε ανακοίνωση από την ΕΣΗΕΑ.

**Υ.Γ. Η αρχή έγινε με το “Bachellor” στον Alpha και η Κατέρινα Καινούργιου είναι η λογική συνέχεια της αλλαγής του περιεχομένου του καναλιού. Να μην  ξεχάσω πως ορισμένοι ενοχλούνταν από την αισθητική του (παλιού) Mega.

"Αιχμές" (typologies.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: