8.8.21

Δήμαρχος Ιστιαίας: Περιμένουμε το ολοκαύτωμα...



Σε δραματικούς τόνους ο Γιάννης Κοτζιάς περιέγραψε την κατάσταση στην περιοχή, επισημαίνοντας ότι σήμερα είναι η πιο δύσκολη ημέρα και λέγοντας ότι «η ημέρα του ολοκαυτώματος δεν είναι καλή. Σήμερα περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμά μας».


«Το μόνο που γνωρίζει η Πυροσβεστική είναι να μας στέλνει γελοία μηνύματα... σύστασης στο Δήμαρχο για να εκκενώσουμε οικισμούς. Τα χωριά καίγονται. Τα χωριά τα σώζουν οι κάτοικοι με τη δική τους αυτοθυσία. Πρέπει να σηκωθούν τώρα τα εναέρια μέσα. Να σωθεί ο τόπος μας! Είναι ντροπή για την πολιτεία αυτό που συμβαίνει! Δεν έχουμε σβήσει ούτε ένα μέτωπο. Περιμένουμε να φτάσει στη θάλασσα για να πούμε ότι “τελείωσε και αυτό”. Χτες πέταξαν μισή μέρα τα εναέρια μέσα και μετριάσαμε την κατάσταση. Δεν διατίθεται ούτε ένα πυροσβεστικό όχημα ανα χωριό» πρόσθεσε.

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η οργή των κατοίκων της περιοχής ξεχειλίζει και από τα πυρά τους δεν έχει ξεφύγει ούτε ο ίδιος ο δήμαρχος, τον οποίο εγκαλούν για τις ενέργειές του τις τελευταίες ημέρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: