25.8.21

Βρόμικο παιχνίδι...


Μόνο με καλό μάτι δεν είδαν στο ΚΚΕ τις ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια χθες, με τις οποίες ετέθη το πλαίσιο νέων μέτρων αντιμετώπισης της εξάπλωσης της πανδημίας για το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

«Η κυβέρνηση επιμένει να μετακυλύει τις τεράστιες ευθύνες της στον λαό, παίζοντας ένα βρόμικο παιχνίδι εις βάρος του, μετατρέποντας το... εμβόλιο από ανάγκη, δικαίωμα και όπλο της επιστήμης, σε μέσο διαίρεσης των εργαζομένων, εκβιασμών, επίθεσης στα εργασιακά δικαιώματα, αλλά και ευκαιρία για τους ιδιωτικούς ομίλους να αυξήσουν την πελατεία τους», λένε στον Περισσό, παρατηρώντας με νόημα ότι είμαστε στο τέταρτο και όχι στο πρώτο κύμα της πανδημίας και δεν λαμβάνεται και πάλι κανένα μέτρο θωράκισης του δημοσίου συστήματος Υγείας, προστασίας στους χώρους δουλειάς, στα μέσα μεταφοράς, τα σχολεία κ.ο.κ. 

Κατόπιν τούτων, δε, καλεί τον λαό, αντί να είναι ‘όμηρος’ της ‘εγκληματικής πολιτικής’ της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας, να μπει μπροστά και να διεκδικήσει την προστασία της ζωής και των δικαιωμάτων του…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: