17.8.21

Άκουσα Οικονόμου κυβερνητικός εκπρόσωπος και ...μπερδεύτηκα...



Ο έως πριν από λίγο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννης Οικονόμου, είναι ο νέος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής που μας πέρασε στον μίνι ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Ειδικά η επιλογή αυτή του Πρωθυπουργού προκάλεσε του κόσμου της συγχύσεις. Εξηγούμαστε:
 

Ο Γιάννης Οικονόμου δεν είναι και...κανένας... χτεσινός. Πρώην γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, και μέχρι πρότινος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος εκτός από την δραστηριοποίησή του στο χώρο της εμπορίας και παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων είχε και έντονη δραστηριότητα στο twitter. Ειρωνευόταν τον Χρυσοχοϊδη («Στην αλήθεια τώρα, τι πλάκα που έχει αυτός ο τύπος που ξαναέγινε υπουργός προστασίας του πολιτη»), έκραζε το Σαμαρά («από τις μεγαλύτερες ατυχίες αυτής της χώρας είναι ότι τα τελευταία 2 χρόνια έπεσε στα χέρια του ΓΑΠ και του Σαμαρά...αφήνω τον άλλο») γενικώς έκραζε ...και τώρα έχει πάρει με τη γομολάστιχα φωτιά. Σβου και σβου και σβου.

 
Αλλά και το άλλο. Μερικοί άκουσαν Οικονόμου κυβερνητικός εκπρόσωπος και μπερδεύτηκαν ... Ήρεμα παιδιά... Ο λατρεμένος Δημήτρης Οικονόμου, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ είναι για άλλη δουλειά...

Ε, δεν θα τοποθετούσε ο Μητσοτάκης τον Δημήτρη κυβερνητικό εκπρόσωπο σβήνοντας έτσι μια σημαντική φωνή του ΣΚΑΙ και της αντικειμενικής δημοσιογραφίας...
 
Εξ άλλου ο Δημήτρης Οικονόμου πρόσφατα είχε δηλώσει μέσα από την εκπομπή του: «Εμείς δεν είμαστε με τα κόμματα, είμαστε με τον κόσμο».
 
Και αλήθεια δεν καταλαβαίνω καθόλου γιατί με αυτή τη δήλωση του Δημήτρη γέλασαν μαζί του συμπαρουσιαστές, ανταποκριτές, αρχισυντάκτες, σκηνοθέτες και ένας που είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα έξω από το κτήριο του ΣΚΑΪ.

Χρήστος Κάτσικας

Efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: