23.8.21

Παιδιά, ας γυρίσει και κάποιος!...


Αποχαιρέτησε την Παρασκευή στον Alpha 96,9 και η Τασούλα Παπανικολάου που από το Σαββατοκύριακο είχε πάει στο καθημερινό πρόγραμμα για κάλυψη των καλοκαιρινών κενών. Έφυγε και εκείνη για διακοπές, αλλά, παιδιά –εκεί στο ραδιόφωνο του Alpha– ας γυρίσει και κάποιος!
 
Πολύ έχει... αδειάσει το πρόγραμμα που προχωράει με ατέλειωτη μουσική, ελάχιστο λόγο και με λίγους να κάνουν πολλά. Λόγου χάρη η Βασιλική Γιούτσου τραβάει καθημερινή (αλλά και Σαββατοκύριακο) δίωρη εκπομπή, τελειώνει, και μετά εκφωνεί και τις ειδήσεις. 

Η δε μουσική καλύπτει το πρόγραμμα. σχεδόν ολοκληρωτικά, από ένα σημείο, νωρίς, και μετά. Και συχνά με τραγούδια πολύ ή ελαφρώς παράταιρα: «Με χιονόνερο και κρύο/ πέρασα από μια πλατεία/ και μου φωνάζει ένας μικρός/ “Πάρτε κύριε λαχεία”», που ακούστηκε κυριακάτικα πρωί, δεν το λες και ελαφρώς παράταιρο, αλλά πολύ. 

Ο Alpha 98,9 είναι έτοιμος τον Σεπτέμβρη να επανέλθει δυναμικά –ήδη έχει κάνει αρκετές μεταγραφές– και έχει προοπτική. Έχουμε γράψει ήδη ότι η κριτική του ματιά, όπως φάνηκε την περασμένο περίοδο, μπορεί να του δώσει πόντους. Αλλά αυτό το «άφημα» ίσως δυσκολέψει την ανασυγκρότηση του χειμώνα. 

Και η επιτυχία δεν είναι λαχείο, για να θυμηθούμε και το άσμα που προαναφέρθηκε για το πρωινό πρόγραμμα της Κυριακής: «Εγώ δεν έχω τύχη/ πικραμένο μου αγόρι/ δώσ’ μου όμως δυο λαχεία/ και άντε σπίτι μην κρυώσεις/ στη βροχή στο ξεροβόρι».

Χρειάζεται προσοχή το κρύο του χειμώνα. Και στα μίντια…

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: