16.8.21

Οι σχολές να 'ναι καλά...


Υπό τον  Κυριάκο Πιερρακάκη, ως υφυπουργός,  ο Θ. Λιβάνιος, αλλάζοντας πόστο αλλά όχι αντικείμενο. Η δεύτερη μετάβαση στην Αττική …”καεί” και τουλάχιστουν στην ανακοίνωση του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, δεν υπάρχει καμία αναφορά για την Εύβοια.

Θα βλέπουν όσοι... είναι στο Λαύριο στις 3 Σεπτεμβρίου;

**Ο Alpha ψάχνει ρεπόρτερ για να ενισχύσει τον ενημερωτικό τομέα, ενώ υπάρχει σταθμός που είχε μόλις έναν δημοσιογράφο για τις φωτιές. Οι σχολές να είναι καλά…

**Η Νάξος ήταν το σημείο αναφοράς για περίπου αρκετούς δημοσιογράφους, απολαμβάνοντας την φιλοξενία του νησιού και όχι μόνο.

**Μια φορά και έναν καιρό, άλλα Καλοκαίρια, οι αποφάσεις λαμβάνονταν στην Πάρο. Τώρα  είναι τα Χανιά και η Τήνος το κέντρο των εξελίξεων.

**Η Ελλάδα γίνεται διεθνής προορίσμος και για τα ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ, τα οποία συγκεντρώνει και μεταδίδει με κάθε ευκαιρία το Cosmote History.

**Ορισμένοι πάλι, σκέφτηκαν πως αρκετά κάλυψαν τη χώρα και έφυγαν εγκαίρως για τη Νέα Υόρκη. Ζωή με τη εγγύηση του ελληνικου δημοσίου.

**Πέρασαν και  οι Ολυμπιακοί Αγώνες χωρίς η ΕΣΗΕΑ, να βγάλει ούτε μία ανακοίνωση για το φιάσκο της ΕΡΤ. Η αντιπρόεδρος ήταν στο Τόκυο και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει με κάθε δύναμη τη συνεργασία  με το φορέα της ΝΔ από το 2017. Δεν θα τα χαλάσουν για μια διοργάνωση.

**Στη Nova μπορεί να είναι χαρούμενοι για τη μετεγγραφή του Μέσι στη Ligue 1 ανεβάζοντας την  αξία του. Από την άλλη, ο αργεντινός δημοφιλής παίκτης αποχώρησε από το Ισπανικό Πρωτάθλημα, το οποίο επίσης εξασφάλισε και σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο.

*Μαγική βραδιά από την  ΕΡΤ2 την περασμένη Παρασκευή. Μετέδωσε στη σειρά τις ταινίες “Πριν το Ξημέρωμα”, “Πριν το Ηλιοβασίλεμα” και “Πριν τα Μεσάνυχτα” του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, με τους Ίθαν Χοκ, Ζιλί Ντελπί.

**Ωραία έμπνευση. Μπράβο.

**Ποιος σταθμός έλαβε “μήνυμα” για την  τηλεοπτική του κάλυψη, σε εθνική εμβέλεια;...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: