15.8.21

Το τηλεοπτικό σήμα στην Αττική “και τα μάτια σας”...



**Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι επόμενες ανακοινώσεις για τις δύο συμφωνίες της Cosmote TV με την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ διάρκειας δύο ετών , η κάθε μία.

**Στη συνέχεια οι μικρές ομάδες θα... κληθούν να επιλέξουν “με ποιον θα πάν και ποιον  θα αφήσουν”.

**Κατά τα λοιπά, το υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης ανακοίνωσε πως στις 3 Σεπτεμβρίου θα γίνει η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση στην Αττική, πλην  όμως δεν  έκανε καμία αναφορά στην Εύβοια, η οποία θα συνόδευε το λεκανοπέδιο στην αρχική ημερομηνία της 10ης Αυγούστου.

**Είναι γνωστό πως ένα κομμάτι της Βορειανατολικής Αττικής και το Λαύριο βλέπουν τηλεόραση από τα Στύρα της Εύβοιας.

**Θα γίνει η μετάβαση χωρίς την Εύβοια; Δεν υπάρχει καμία αναφορά στο δελτίο Τύπου και ως γνωστόν, ο Υπουργός, δεν δίνει συνεντεύξεις Τύπου, στους ρεπόρτερ των ΜΜΕ, αλλά αρκείται στις τηλεοπτικές παρεμβάσεις.

**Περιττό να σημειώσουμε τι θα γίνει αν πάει κάτι στραβά με τους τηλεοπτικούς δέκτες στην  Αττική.

Μεγάλη η καταστροφή σε Εύβοια, Αττική, Ηλεία και Αρκαδία, πλην όμως δεν μάθαμε αν υπάρχουν στις γεωγραφικές ενότητες νοικοκυρικά που συμμετέχουν στο δείγμα που χρησιμοποιεί η Nielsen.

**Μηχανισμός λογοκρισίας ρίχνει “λογαριασμούς” στο Twitter που δεν βρίζουν αλλά κάνουν κριτική στην κυβέρνηση.

*Τρία μέλη πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ στο ΕΣΡ, θυμίζουμε και η σιωπή της Αρχής, συνομιλεί με εκείνη του σύμπαντος.

*Υ.Γ.1 Δεν είδε ο σκηνοθέτης του τρέιλερ του Μαραβέγια, πως ο καλλιτέχνης, γυρίζει ως και την πλάτη του στο κοινό, για να συνομιλήσει με τις άδειες καρέκλες στην καλοκαιρινή εξοχή;

**Υ.Γ.2 Δηλαδή, στη διεύθυνση προγράμματος της ΕΡΤ άρεσε αυτό το τρέιλερ ή απλώς είναι καλοκαίρι και είναι οι περισσότεροι χαλαροί;

Από την στήλη "Αιχμές" (typologies.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: