9.7.21

Μητσοτάκης Α.Ε....


Την εξαγγελία του πρωθυπουργού για «αναδιαμόρφωση του υγειονομικού χάρτη της χώρας», σχολιάζουν με μελανά χρώματα στο ΜέΡΑ25.

«Ενώ η πανδημία συνεχίζει να χτυπά την χώρα μας και όπως λένε οι ειδικοί βρισκόμαστε ήδη μπροστά σε ένα τέταρτο κύμα, ο κ.Μητσοτάκης σε... ‘γραμμή’ Άδωνι Γεωργιάδη 2014, προωθεί συγχωνεύσεις, κλείσιμο και ΣΔΙΤ στα δημόσια νοσοκομεία, σαν να μην πήρε κανένα απολύτως μάθημα από την πανδημία», λένε, τονίζοντας ότι στην πραγματικότητα το πρόβλημα στη δημόσια υγεία της χώρας είναι η έλλειψη και όχι η υπερπληθώρα των υποδομών. 

«Βέβαια, η ‘Μητσοτάκης Α.Ε., όπως και ο κ.Γεωργιάδης το 2014, με εντολές της τρόικας, λειτουργεί ως ατζέντης των κλινικαρχών τους οποίους θέλει και να εισάγει στο δημόσιο νοσοκομείο μέσω ΣΔΙΤ και να δημιουργήσει περιθώρια με κλείσιμο δημόσιων νοσοκομείων για περαιτέρω κερδοσκοπία», λένε, καταλήγοντας ότι το ΕΣΥ έχει ανάγκη από δημόσιες δομές, από μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, από υλικοτεχνικές υποδομές και ουσιαστική στήριξη και ενίσχυση…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: