6.7.21

Την επικαλούνται, αλλά… δεν την ξέρουν...


Ο επικοινωνιακός μηχανισμός της ΝΔ αντέδρασε χθες ακαριαία, όταν ο επιδημιολόγος Νίκος Σύψας είχε αποκαλύψει ότι η επιτροπή ουδέποτε συζήτησε την κατάργηση της υποχρέωσης να φοράμε μάσκα... στους εξωτερικούς χώρους. 

Μάλιστα, με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κυβερνώντος κόμματος, η ΝΔ επικαλούνταν στην ενημέρωση της 23ης Ιουνίου την καθηγήτρια Παιδιατρικής και μέλος της επιτροπής των ειδικών, Βάνα Παπαευαγγέλου, η οποία τότε έλεγε τα εξής: «Η Επιτροπή μας εισηγήθηκε την διατήρηση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε όλους τους δημόσιους εσωτερικούς χώρους, χωρίς εξαιρέσεις, αλλά και στους εξωτερικούς χώρους, όπου υπάρχει συγχρωτισμός. Συνεπώς εισηγούμαστε την μη χρήση της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, αποκλειστικά και μόνο εκεί όπου δεν παρατηρείται συγχρωτισμός». Ως εδώ καλά: μόνο που… στην ανακοίνωση της ΝΔ, η Βάνα Παπαευαγγέλου αναφερόταν ως «κυρία Χατζηευαγγέλου». 

Όταν, μάλιστα, το θέμα προκάλεσε αρνητικά δημοσιεύματα, η ΝΔ αναγκάστηκε να εκδώσει ένα δεύτερο δελτίο Τύπου, διορθώνοντας το λάθος της. Ένα λάθος που προκάλεσε γέλωτα…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: