6.7.21

Ο Χατζηδάκης και η «κληρονομιά» Βρούτση...


Δεν χρειάζεται να είναι κανείς βαθύς γνώστης των παρασκηνίων στην κυβέρνηση και τη ΝΔ για να καταλάβει ότι οι γλαφυρές περιγραφές του Κωστή Χατζηδάκη για το… χάος που βρήκε στον ΕΦΚΑ και στο... υπουργείο Εργασίας εν γένει έχουν ενοχλήσει τον Γιάννη Βρούτση. 

Εξάλλου, ο Βρούτσης, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, έχει την ευκαιρία να διαμηνύσει στον Κωστή Χατζηδάκη την ενόχλησή του, αφού πολλές φορές ο νυν υπουργός Εργασίας περιγράφει την κατάσταση στο υπουργείο του ως εάν να μην είχε γίνει τίποτα στο άμεσο παρελθόν -και αυτό δεν είναι κολαυκευτικό για τον επί 1,5 χρόνο προκάτοχό του. 

Ως εκ τούτου, ο υπουργός Εργασίας, που δεν τού αρέσει να ανοίγει εσωκομματικά και ενδοκυβερνητικά μέτωπα, έχει αρχίσει να… «σουλουπώνει» τον λόγο του, αφήνοντας εκτός κάδρου των ευθυνών τον Γιάννη Βρούτση. Μάλιστα, χθες, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο Κωστής Χατζηδάκης επισήμανε ότι τα προβλήματα στον ΕΦΚΑ οφείλονται στο ότι «ήταν ο κληρονόμος του ΤΕΒΕ» αλλά και στην «άναρχη συγχώνευση του 2016». 

Και για να καταστήσει σαφές ότι αφήνει εκτός κάδρου τον Βρούτση, ο Χατζηδάκης πρόσθεσε με νόημα πως «έχει γίνει μία προσπάθεια τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά πρέπει να γίνει κι άλλο». Να σε κάψω Γιάννη ( Βρούτση) μου, να σ’ αλείψω μέλι…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: