18.7.21

Μαύρα τα μαντάτα…

 Απορία: Στην Επιτροπή ανταγωνισμού θα ασχοληθούν με τα ζητήματα αθέμιτου ανταγωνισμού και απογορεύσεων στην TV, ή θα συνεχίσουν να ασχολούνται ακόμη με τη διανομή Τύπου.

**Μην...έρθει τίποτα από την Ευρώπη και είναι πολύ εξευτελιστικό για τη χώρα.

*Σημειώνεται πως για το θέμα των αδειών της TV έχει ξεκινήσει η συγκρότηση φακέλου για παράβαση καθήκοντος από τους χθεσινούς για τους σημερινούς.

**Πολλές, οι νέες σειρές μυθοπλασίας, αλλά αν δεν πιάσουν;

**Υπάρχουν κανάλια που πληρώσουν κοντά στα 40 εκατ. ευρώ για πρόγραμμα, κάτι περισσότερο δηλαδή από όσο πήρε (34 εκατ. ευρώ) ο Β. Μαρινάκης την ταινιοθήκη του Mega.

**Άγχος στον ΑΝΤ1 με τα …βάρη.

**Εξαφανισμένη η εταιρεία δημοσίων σχέσεων μεγάλου τηλεοπτικού ομίλου. Ξεκίνησαν οι γκρίνιες.

**Ακλόνητη στο δελτίο ειδήσεων η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, ενώ η ΕΡΤ περιμένει το επόμενό της ντοκιμαντέρ.

*Γκρίνια στο μακιγιάζ της ΕΡΤ για εταιρείες παραγωγής που σχετίζονται με ενημερωτικές εκπομπές.

**Απορία: Όταν ο Αλέξης Τσίπρας καλεί τους πολίτες να ρίξουν τη Δεξιά, περιλαμβάνεται στο κάλεσμα και το κομμάτι εκείνο του κόμματος που από το 2017 συνεργάζεται με τη ΝΔ, ως παράταξη, σε ΕΣΗΕΑ και ΕΔΟΕΑΠ.

Σε ισχύ η αντισυνταγματική διάταξη για τη μή ασφάλιση δημοσιογράφων στον ΕΔΟΕΑΠ, αν και αποδίδουν μέσω εταιρειών το 2% επί του τζίρου τους στο φορέα.

 

**Ποιος ο λόγος για τις συνδρομητικές πλατφόρμες να διαφημίζουν έναν ή δύο μήνες δωρεάν στην  υπηρεσία, όταν η μάχη είναι επί του προγράμματος. Διαφημιστές και εταιρείες έχουν μείνει πίσω.

*Στο νέο site του ΑΝΤ1, το δυσκολότερο πράγμα είναι να βρεις το πρόγραμμα του καναλιού. Στην Cosmote TV, επίσης, έχουν μια ιστοσελίδα, αναντίστοιχη του εύρους και της ποικιλίας του θεάματος που προσφέρει.

Αλλού, πάλι, είναι όλα μαύρα!

"Αιχμές" (typologies.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: